"BAYRAMI, 7'DEN 70'E HALKIMIZLA BİRLİKTE KUTLADIK"

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2014 - 06:35, Güncelleme: 25.04.2014 - 06:35
 

"BAYRAMI, 7'DEN 70'E HALKIMIZLA BİRLİKTE KUTLADIK"

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal göreve gelişinin ilk Milli Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nda 7'den 70'e vatandaşlarla bir araya geldi.Taraşçı İlköğretim Ortaokulunda düzenlenen törene katılan Mehmet Tutal burada özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal    göreve gelişinin ilk Milli Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nda  7'den 70'e  vatandaşlarla bir araya geldi.Taraşçı  İlköğretim Ortaokulunda  düzenlenen  törene katılan Mehmet Tutal burada  özellikle çocukların ilgi odağı oldu.  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın   yanından ayrılmak istemeyen çocuklar Başkan'ın kucağına oturmak için adeta yarıştılar.Eğitimci yönü dolayısı ile  eski  öğrencileri  de  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  yakın ilgi gösterdiler. Çocuklarla yakından ilgilenen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını   çocuklarımızın yanı sıra, genç, yaşlı engelli,yetişkin tüm vatandaşlarımızla bir arada coşkuyla  kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın  mutluluğu bizim mutluluğumuz, sevinci bizim sevincimizdir.Onların yüzündeki küçük bir gülümseme dahi bizim mutluluk kaynağımızdır.Nice bayramları hep bir arada  birlik beraberlik içerisinde kutlamayı  Rabbim  bize nasip etsin" diyerek duygularını ifade etti. Vatandaşlar da Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı   Taraşçı'da görmekten duydukları mutluluğu ifade ederek; " Sayın Başkanımız  yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun "dediler. Zabıta ekipleri tarafından  çocuklara ve vatandaşlara bayraklar dağıtıldı. Seydişehir'in Yeni Belediye Başkanı Mustafa Bolat; Seydişehir Belediye Başkanı  Mehmet Tutal makam koltuğunu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  Etkinlikleri kapsamında Mahmut Esat Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Mustafa Bolat'a devretti. Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Necati Koçak ve Türkçe Öğretmeni  Ali Akış ile  birlikte  Mustafa Bolat'ı makamında kabul eden  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal temsili Başkan  Mustafa Bolat ile yakından ilgilendi.  Seydişehir Belediye Başkanlığı görevini temsili olarak devralan  Mustafa Bolat'ın ilk isteği Mahmut Esat Ortaokulunun yeni binaya  kavuşturulması oldu. Bu konuda  Bakanlık ve Valilik nezdinde görüşmeler yapıldığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet  Tutal, "Uzun yıllar eğitimcilik yaptım. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin en  iyi şartlarda eğitim almanız  her zaman bizim en önemli mesuliyetlerimiz oldu. Bu nedenle  eğitimcilik dönemimizde Anadolu Öğretmen Lisesinin kuruculuğunu yaparak yeni bir okul binasına kavuşturduk.En değerli hazinemiz çocuklarımız için  bundan sonra da okullarımıza  destek vererek, sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, eğitimli, mutlu bireyler olmanız için en iyi hizmetleri sunacağız. Eğitimle ilgili önemli projelerimiz olacak. Bu vesileyle Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi. Seydişehir Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dileyen Mustafa Bolat  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  çiçek sundu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal göreve gelişinin ilk Milli Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nda 7'den 70'e vatandaşlarla bir araya geldi.Taraşçı İlköğretim Ortaokulunda düzenlenen törene katılan Mehmet Tutal burada özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal    göreve gelişinin ilk Milli Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nda  7'den 70'e  vatandaşlarla bir araya geldi.Taraşçı  İlköğretim Ortaokulunda  düzenlenen  törene katılan Mehmet Tutal burada  özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

 Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın   yanından ayrılmak istemeyen çocuklar Başkan'ın kucağına oturmak için adeta yarıştılar.Eğitimci yönü dolayısı ile  eski  öğrencileri  de  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  yakın ilgi gösterdiler.

Çocuklarla yakından ilgilenen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını   çocuklarımızın yanı sıra, genç, yaşlı engelli,yetişkin tüm vatandaşlarımızla bir arada coşkuyla  kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın  mutluluğu bizim mutluluğumuz, sevinci bizim sevincimizdir.Onların yüzündeki küçük bir gülümseme dahi bizim mutluluk kaynağımızdır.Nice bayramları hep bir arada  birlik beraberlik içerisinde kutlamayı  Rabbim  bize nasip etsin" diyerek duygularını ifade etti.

Vatandaşlar da Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı   Taraşçı'da görmekten duydukları mutluluğu ifade ederek; " Sayın Başkanımız  yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun "dediler.

Zabıta ekipleri tarafından  çocuklara ve vatandaşlara bayraklar dağıtıldı.

Seydişehir'in Yeni Belediye Başkanı Mustafa Bolat;

Seydişehir Belediye Başkanı  Mehmet Tutal makam koltuğunu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  Etkinlikleri kapsamında Mahmut Esat Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Mustafa Bolat'a devretti.

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Necati Koçak ve Türkçe Öğretmeni  Ali Akış ile  birlikte  Mustafa Bolat'ı makamında kabul eden  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal temsili Başkan  Mustafa Bolat ile yakından ilgilendi.

 Seydişehir Belediye Başkanlığı görevini temsili olarak devralan  Mustafa Bolat'ın ilk isteği Mahmut Esat Ortaokulunun yeni binaya  kavuşturulması oldu. Bu konuda  Bakanlık ve Valilik nezdinde görüşmeler yapıldığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet  Tutal, "Uzun yıllar eğitimcilik yaptım. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin en  iyi şartlarda eğitim almanız  her zaman bizim en önemli mesuliyetlerimiz oldu. Bu nedenle  eğitimcilik dönemimizde Anadolu Öğretmen Lisesinin kuruculuğunu yaparak yeni bir okul binasına kavuşturduk.En değerli hazinemiz çocuklarımız için  bundan sonra da okullarımıza  destek vererek, sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, eğitimli, mutlu bireyler olmanız için en iyi hizmetleri sunacağız. Eğitimle ilgili önemli projelerimiz olacak. Bu vesileyle Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını dileyen Mustafa Bolat  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  çiçek sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.