HACI HAFIZ MUZAFFER BEZCİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2012 - 05:01, Güncelleme: 07.12.2012 - 05:01
 

HACI HAFIZ MUZAFFER BEZCİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

SEYDİŞEHİRLİ DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ, EMEKLİ İMAM VE HATİP,İSLAM ALİMİ, HACI HAFIZ MUZAFFER BEZCİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.

  Seydişehir'de yetişen tanınmış müderris ve bilgin  Şeyh Hacı Abdullah Efendi'nin ikinci kuşak torunu,ilçenin köklü aileleri Mümüm Hocalardan Emekli İmam ve Hatip, Hacı Hafız Hüseyin Bezci'nin Oğlu, Abdullah Bezci'nin kardeşi, İşadamı Mesut Bezci'nin Amcası Hocapaşa Camii Emekli İmam Hatibi, İslam Alimi, Hacı Hafız Mustafa Muzaffer Bezci 06.12.2012'de  hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumun cenazesi 07.12.2012  Cuma namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nde kılınıp  Kozlu mezarlığında defnedilecektir. Ömrünü İslam'a adayan, Allah’a ibadet edenlerin sayısını çoğaltabilmek için gecesini gündüzüne katan, yardımsever kişiliği ile gönüllerde taht kuran Merhum  Mustafa Muzaffer Bezci'ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine   başsağlığı dileriz.Mekanı Cennet, Ruhu Şad olsun.
SEYDİŞEHİRLİ DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ, EMEKLİ İMAM VE HATİP,İSLAM ALİMİ, HACI HAFIZ MUZAFFER BEZCİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.

 

Seydişehir'de yetişen tanınmış müderris ve bilgin  Şeyh Hacı Abdullah Efendi'nin ikinci kuşak torunu,ilçenin köklü aileleri Mümüm Hocalardan Emekli İmam ve Hatip, Hacı Hafız Hüseyin Bezci'nin Oğlu, Abdullah Bezci'nin kardeşi, İşadamı Mesut Bezci'nin Amcası Hocapaşa Camii Emekli İmam Hatibi, İslam Alimi, Hacı Hafız Mustafa Muzaffer Bezci 06.12.2012'de  hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhumun cenazesi 07.12.2012  Cuma namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nde kılınıp  Kozlu mezarlığında defnedilecektir.

Ömrünü İslam'a adayan, Allah’a ibadet edenlerin sayısını çoğaltabilmek için gecesini gündüzüne katan, yardımsever kişiliği ile gönüllerde taht kuran Merhum  Mustafa Muzaffer Bezci'ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine   başsağlığı dileriz.Mekanı Cennet, Ruhu Şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.