BAYRAĞIMIZA UZANAN ELLER KIRILIR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2014 - 04:50, Güncelleme: 10.06.2014 - 04:50
 

BAYRAĞIMIZA UZANAN ELLER KIRILIR

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt, Diyarbakır?da Türk Bayrağının indirilmesinden dolayı bir mesaj yayınladı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir  Şube Başkanı Yakup Söğüt, Diyarbakır’da Türk Bayrağının indirilmesinden dolayı bir mesaj yayınladı Başkan Söğüt mesajında “Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığındaki şehit kanları ile bezenmiş Türk Bayrağının indirilmesi Türk halkını, şehit ve gazi ailelerini derinden sarmıştır. Aylardır halkımızın gücünü test etmeye çalışan bölücüler hiç boş durmayıp devletin askerine, polisine, kamu kurumlarına, araçlarına her türlü hainliği yapmaktadırlar.Bu hainlere, bölücülere devletimizin gerekli cevabı verecektir. Şehidin kanıyla boyanmış bayrağımızı, tabutun üstüne gururla konan ay yıldızımızı, gaziye hediye edilen en büyük armağanı ne kadar indirirlerse o kadar yükseğe takacağız.” Şeklinde konuştu.
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt, Diyarbakır?da Türk Bayrağının indirilmesinden dolayı bir mesaj yayınladı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir  Şube Başkanı Yakup Söğüt, Diyarbakır’da Türk Bayrağının indirilmesinden dolayı bir mesaj yayınladı

Başkan Söğüt mesajında “Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığındaki şehit kanları ile bezenmiş Türk Bayrağının indirilmesi Türk halkını, şehit ve gazi ailelerini derinden sarmıştır.

Aylardır halkımızın gücünü test etmeye çalışan bölücüler hiç boş durmayıp devletin askerine, polisine, kamu kurumlarına, araçlarına her türlü hainliği yapmaktadırlar.Bu hainlere, bölücülere devletimizin gerekli cevabı verecektir.

Şehidin kanıyla boyanmış bayrağımızı, tabutun üstüne gururla konan ay yıldızımızı, gaziye hediye edilen en büyük armağanı ne kadar indirirlerse o kadar yükseğe takacağız.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.