RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE RECEP DEMİRKAYNAK ŞOV ESTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2014 - 09:38, Güncelleme: 12.07.2014 - 09:38
 

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE RECEP DEMİRKAYNAK ŞOV ESTİ

Seydişehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne alan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak espirileri ile kahkaha tufanı yaşattı.

Seydişehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne alan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak espirileri ile kahkaha tufanı yaşattı. Belediye tarafından  ilçede birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşatılmaya çalışıldığı Ramazan Ayı programlarında yediden yetmişe tüm Seydişehirliler unutulmaz anlar yaşıyorlar. Belediye önünde yapılan programlarda teravih öncesi oynanan orta oyunları ve gösterilen Hacivat Karagöz gösterileri çocuklar tarafından büyük beğeni kazanırken halka ücretsiz dağıtılan Osmanlı şerbeti, macunu gibi unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizin canlanmasını sağlıyor. Teravih sonrası sahne alan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak ise seyrine doyumsuz bir eğlence programı sundu. Recep Demirkaynak şovunu sunarken kendilerine gösterilen ilgiden memnun oldukları gözlenen çocuklar ise belediyenin dağıttığı balonlarla oynarken oluşturdukları oyun kümeleri renkli görüntülere sahne oldu. Yaptığı espirileri ile halkı gülme krizine sokan  Demirkaynak, anlattığı hikayeler ile de izleyicilerden büyük alkış aldı. Program sonunda stand-upçı Recep Demirkaynak Belediye Başkanı Tutal ve Seydişehirlilerle hatıra fotoğraf çektirdi.
Seydişehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne alan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak espirileri ile kahkaha tufanı yaşattı.

Seydişehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne alan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak espirileri ile kahkaha tufanı yaşattı.

Belediye tarafından  ilçede birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşatılmaya çalışıldığı Ramazan Ayı programlarında yediden yetmişe tüm Seydişehirliler unutulmaz anlar yaşıyorlar.

Belediye önünde yapılan programlarda teravih öncesi oynanan orta oyunları ve gösterilen Hacivat Karagöz gösterileri çocuklar tarafından büyük beğeni kazanırken halka ücretsiz dağıtılan Osmanlı şerbeti, macunu gibi unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizin canlanmasını sağlıyor.

Teravih sonrası sahne alan ünlü stand-upçı Recep Demirkaynak ise seyrine doyumsuz bir eğlence programı sundu.

Recep Demirkaynak şovunu sunarken kendilerine gösterilen ilgiden memnun oldukları gözlenen çocuklar ise belediyenin dağıttığı balonlarla oynarken oluşturdukları oyun kümeleri renkli görüntülere sahne oldu.

Yaptığı espirileri ile halkı gülme krizine sokan  Demirkaynak, anlattığı hikayeler ile de izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda stand-upçı Recep Demirkaynak Belediye Başkanı Tutal ve Seydişehirlilerle hatıra fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.