SEYDİŞEHİR KUMLUCA?DA BİN KİŞİ İFTAR AÇTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2014 - 12:47, Güncelleme: 19.07.2014 - 12:47
 

SEYDİŞEHİR KUMLUCA?DA BİN KİŞİ İFTAR AÇTI

Seydişehir?e bağlı Kumluca Mahallesinde toplu iftar programı düzenlendi.

Kumluca Muhtarı Mevlüt İnce, Kumluca İmamı Hasan Günden ve Seydişehir Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Ünüvar’ın organize ettiği, Mahalle halkının katkıları ile hazırlanan iftar programı Kumluca cami önünde gerçekleşti. Kumluca Mahallesinde düzenlenen bin kişinin katıldığı iftar programına İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Garnizon komutanı Mehmet Oyanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, İlçe Protokolü ve Kumluca Mahallesi halkının katıldığı program büyük bir canlılık içinde geçti. Organizasyonda görev alan Kumluca Muhtarı Mevlüt İnce Toplu iftar yemeğini yapmaktaki amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak, insanlarımızı kaynaştırmak amacını taşıdığını belirterek katılanlara teşekkür etti. İftar programı fikrini paylaşan Kumluca İmamı Hasan Günden ise;’’ Teravih namazı öncesi Şöförler odası başkanımız Hasan beye ve Mahalle Muhtarımıza konuyu açtık.Onlarda büyük bir heyecanla destek verdiler.Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik.Böyle mübarek bir günde kaynaşmayı dayanışmayı sağlamayı hedefledik.’’diye konuştu. Organizasyonu gerçekleştirenlerden Seydişehir Şöförler odası Başkanı Hasan Ünüvar’da İmam’ın kendisine getirdiği bu teklif karşısında duygulandığını belirterek;’’ İnsanlarımızı bir biri ile kaynaştırmak bu Mübarek günün bereketini hep birlikte yaşamak için bu organizasyonun içerisinde büyük bir keyifle yer aldım. Katılanlara sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda da aynı şekilde böyle toplu iftar yemekleri ile birlikte olmayı ümit ediyorum.’’şeklinde konuştu. Akşam ezanın okunması ile birlikte topluca bin kişi birlikte iftar açtı. Yemek sonrası Mahalle İmamı Hasan Günden’in yemek duasının ardından program sona erdi.
Seydişehir?e bağlı Kumluca Mahallesinde toplu iftar programı düzenlendi.

Kumluca Muhtarı Mevlüt İnce, Kumluca İmamı Hasan Günden ve Seydişehir Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Ünüvar’ın organize ettiği, Mahalle halkının katkıları ile hazırlanan iftar programı Kumluca cami önünde gerçekleşti.

Kumluca Mahallesinde düzenlenen bin kişinin katıldığı iftar programına İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Garnizon komutanı Mehmet Oyanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, İlçe Protokolü ve Kumluca Mahallesi halkının katıldığı program büyük bir canlılık içinde geçti.

Organizasyonda görev alan Kumluca Muhtarı Mevlüt İnce Toplu iftar yemeğini yapmaktaki amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak, insanlarımızı kaynaştırmak amacını taşıdığını belirterek katılanlara teşekkür etti.

İftar programı fikrini paylaşan Kumluca İmamı Hasan Günden ise;’’ Teravih namazı öncesi Şöförler odası başkanımız Hasan beye ve Mahalle Muhtarımıza konuyu açtık.Onlarda büyük bir heyecanla destek verdiler.Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik.Böyle mübarek bir günde kaynaşmayı dayanışmayı sağlamayı hedefledik.’’diye konuştu.

Organizasyonu gerçekleştirenlerden Seydişehir Şöförler odası Başkanı Hasan Ünüvar’da İmam’ın kendisine getirdiği bu teklif karşısında duygulandığını belirterek;’’ İnsanlarımızı bir biri ile kaynaştırmak bu Mübarek günün bereketini hep birlikte yaşamak için bu organizasyonun içerisinde büyük bir keyifle yer aldım. Katılanlara sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda da aynı şekilde böyle toplu iftar yemekleri ile birlikte olmayı ümit ediyorum.’’şeklinde konuştu.

Akşam ezanın okunması ile birlikte topluca bin kişi birlikte iftar açtı. Yemek sonrası Mahalle İmamı Hasan Günden’in yemek duasının ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.