YOL VERME YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGA BÜYÜDÜ: 2 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2014 - 07:02, Güncelleme: 09.09.2014 - 07:02
 

YOL VERME YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGA BÜYÜDÜ: 2 YARALI

Karacaören Mahallesi'nde iki grup arasında başlayan kavga Seydişehir merkezine taşındı.

Karacaören Mahallesi'nde iki grup arasında başlayan kavga Seydişehir merkezine taşındı. Yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi yaralandı. Milli Egemenlik Caddesi’nde Emrullah Taşdöğen’e ait 42 N 4500 plakalı otomobil içerisinde Şükrü Erdoğan, Soner Gönülalan, Şükrü Erdoğan, Mehmet Duran’ın bulunduğu 07 FTS 61 plakalı otomobile çarparak durdurdu. Arkadan gelen aynı gruptan olan 42 TM 474 plakalı arazi taşıtı da münübise çarptı. Kaza neticesinde Emrullah Taşdöğen  ve oradan geçen bir vatandaş yaralandı. Meydana gelen kazadan sonra ambulans beklenirken karşı grup Emrullah Taşdöğen’e saldırdı. Çıkan kavgayı polis güçlükle engelledi Yaralılar Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Kavgaya karışanların  ise emniyet güçlerince soruşturulması devam ediyor
Karacaören Mahallesi'nde iki grup arasında başlayan kavga Seydişehir merkezine taşındı.

Karacaören Mahallesi'nde iki grup arasında başlayan kavga Seydişehir merkezine taşındı.

Yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi yaralandı.

Milli Egemenlik Caddesi’nde Emrullah Taşdöğen’e ait 42 N 4500 plakalı otomobil içerisinde Şükrü Erdoğan, Soner Gönülalan, Şükrü Erdoğan, Mehmet Duran’ın bulunduğu 07 FTS 61 plakalı otomobile çarparak durdurdu. Arkadan gelen aynı gruptan olan 42 TM 474 plakalı arazi taşıtı da münübise çarptı. Kaza neticesinde Emrullah Taşdöğen  ve oradan geçen bir vatandaş yaralandı.

Meydana gelen kazadan sonra ambulans beklenirken karşı grup Emrullah Taşdöğen’e saldırdı. Çıkan kavgayı polis güçlükle engelledi

Yaralılar Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı.

Kavgaya karışanların  ise emniyet güçlerince soruşturulması devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.