MÜSİAD YÖNETİCİLERİ İLE SEYDİŞEHİR'Lİ İŞ ADAMLARI BİR ARAYA GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2014 - 03:39, Güncelleme: 16.09.2014 - 03:39
 

MÜSİAD YÖNETİCİLERİ İLE SEYDİŞEHİR'Lİ İŞ ADAMLARI BİR ARAYA GELDİ

Konya Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek ve beraberindeki heyet Seydişehirli işadamları ile buluştu.

Konya Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek  ve beraberindeki heyet  Seydişehirli işadamları ile buluştu. Günaydın Dinlenme tesislerindeki programa Konya Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek, Başkan Yardımcısı M.Ali Korkmaz,  Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Koyuncuoğlu, Alparslan Şahin, Serhat Yaya, Mustafa Öztaş, M.Ali Özbuğday,  Ramazan Kuzu, Murat Aksoy, Tuncay Özkan, Murat Çankırılı, Ömer Saylık, Ümit Olgun, Murat Özsandıkçı ve Seydişehir' li iş adamları, Yasin Camcı, Yasir Dumlupınar, Mehmet Ali Bostancı, Bayram Çelmeli, Hüseyin Gülpınar, Ali Osman Topaç, Ömer Polat, Birhan Bal, Ömer Çatal, Mustafa Işık, Şafak Kabak, Ali Gül, Ender Doğan, Kemal Gülpınar, Seyit Mehmet Ertaş, Durmuş İbrahim Günenç katıldı. Gündemin Seydişehir' e Müsiad temsilcili veya şubesi açılması olan toplantıda iş adamları karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Müsiad Konya Şubesi Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, Müsiad' ın Konya da kendi sorunlarını çözmek, kendini geliştirmek, Ulusal bir marka olmak yetmez, Küresel bir marka olmak hedefi ile yola çıktığını söyledi. Başkan Şimşek,  üretmezseniz sorun ortaya çıkar, ancak üretirseniz sorun yoktur. Seydişehir' li iş adamları olarak kendinize şu soruyu sormalısınız. Biz kendi içimizden Seydişehir' e ne yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz. Bu hedefle yola çımanız gerekir dedi. Bireysel yapılanların kolay sona erebildiğine işaret eden Şimşek, Müsiad 21 yıl önce kuruldu, halen Konya da 320 üyemiz var, ayrıca Genç Müsiad şubemizde 180 üyemiz mevcut.  Biz Konya da önemli hizmetlere imza attık, 2005 yılında başladığımız Lojistik şube kurma çalışmalarımızda sona geldik, KOP İdaresi Bölge başkanlığına kurduk, Mersin Limanına güvenli taşımacılık yapmak için Başbakanımızın talimatı oldu. Bu sonuçları elde edebilmek için 1087 defa bir araya geldik, toplantılar yaptık. Sonuçta Müsiad şehrin nabzının attığpı bir merkez haline geldi. Yani Müsiad bir okul olmuştur dedi. Seydişehir' li iş adamları da toplantıda söz aldı, İşadamı Yasin Camcı, "Belirli istişareler sonucunda birlik ve beraberlik içinde çalışma kararı aldık. Bu memleket bizim, bu arada ciddi hamleler yapabileceğimizi gördük, bizi küresel pazarlara açabilecek kuruluşlara ihtiyacımız var, Müsiad bizi bu yerlere taşıyacaktır. Seydişehir li olarak daha çok üretmek ve sanayileşmek zorundayız. Bunun için potansiyelimiz var. Şirketler olarak  Seydişehir olarak bir hedefe yönelmek için Müsiad'ın desteğine ihtiyacımız var" dedi. Ayrıca diğer işadamları Yasir Dumlupınar, Ali Osman Topaç, Ömer Polat, Birhan Bal söz alırken Müsiad yönetiminden M. Ali Korkmaz, Ümit Olgun, Murat Çankırılı, Lokman Koyuncuoğlu,  Ömer Saylık söz aldı. Gayet verimli bir şekilde geçen toplantı sonunda Seydişehir li iş adamlarının her hafta Pazartesi günü toplanarak görüş alışverişinde bulunmaları gerektiğini söyleyen Müsiad Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, Konya olarak kendilerinin kapılarının Seydişehir' li iş adamlarına açık olduğunu belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Konya Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek ve beraberindeki heyet Seydişehirli işadamları ile buluştu.

Konya Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek  ve beraberindeki heyet  Seydişehirli işadamları ile buluştu.

Günaydın Dinlenme tesislerindeki programa Konya Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek, Başkan Yardımcısı M.Ali Korkmaz,  Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Koyuncuoğlu, Alparslan Şahin, Serhat Yaya, Mustafa Öztaş, M.Ali Özbuğday,  Ramazan Kuzu, Murat Aksoy, Tuncay Özkan, Murat Çankırılı, Ömer Saylık, Ümit Olgun, Murat Özsandıkçı ve Seydişehir' li iş adamları, Yasin Camcı, Yasir Dumlupınar, Mehmet Ali Bostancı, Bayram Çelmeli, Hüseyin Gülpınar, Ali Osman Topaç, Ömer Polat, Birhan Bal, Ömer Çatal, Mustafa Işık, Şafak Kabak, Ali Gül, Ender Doğan, Kemal Gülpınar, Seyit Mehmet Ertaş, Durmuş İbrahim Günenç katıldı.

Gündemin Seydişehir' e Müsiad temsilcili veya şubesi açılması olan toplantıda iş adamları karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Müsiad Konya Şubesi Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, Müsiad' ın Konya da kendi sorunlarını çözmek, kendini geliştirmek, Ulusal bir marka olmak yetmez, Küresel bir marka olmak hedefi ile yola çıktığını söyledi.

Başkan Şimşek,  üretmezseniz sorun ortaya çıkar, ancak üretirseniz sorun yoktur. Seydişehir' li iş adamları olarak kendinize şu soruyu sormalısınız. Biz kendi içimizden Seydişehir' e ne yapabiliriz, nasıl katkı sağlayabiliriz. Bu hedefle yola çımanız gerekir dedi.

Bireysel yapılanların kolay sona erebildiğine işaret eden Şimşek, Müsiad 21 yıl önce kuruldu, halen Konya da 320 üyemiz var, ayrıca Genç Müsiad şubemizde 180 üyemiz mevcut. 

Biz Konya da önemli hizmetlere imza attık, 2005 yılında başladığımız Lojistik şube kurma çalışmalarımızda sona geldik, KOP İdaresi Bölge başkanlığına kurduk, Mersin Limanına güvenli taşımacılık yapmak için Başbakanımızın talimatı oldu.

Bu sonuçları elde edebilmek için 1087 defa bir araya geldik, toplantılar yaptık. Sonuçta Müsiad şehrin nabzının attığpı bir merkez haline geldi. Yani Müsiad bir okul olmuştur dedi.

Seydişehir' li iş adamları da toplantıda söz aldı, İşadamı Yasin Camcı, "Belirli istişareler sonucunda birlik ve beraberlik içinde çalışma kararı aldık. Bu memleket bizim, bu arada ciddi hamleler yapabileceğimizi gördük, bizi küresel pazarlara açabilecek kuruluşlara ihtiyacımız var, Müsiad bizi bu yerlere taşıyacaktır.

Seydişehir li olarak daha çok üretmek ve sanayileşmek zorundayız. Bunun için potansiyelimiz var. Şirketler olarak  Seydişehir olarak bir hedefe yönelmek için Müsiad'ın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Ayrıca diğer işadamları Yasir Dumlupınar, Ali Osman Topaç, Ömer Polat, Birhan Bal söz alırken Müsiad yönetiminden M. Ali Korkmaz, Ümit Olgun, Murat Çankırılı, Lokman Koyuncuoğlu,  Ömer Saylık söz aldı.

Gayet verimli bir şekilde geçen toplantı sonunda Seydişehir li iş adamlarının her hafta Pazartesi günü toplanarak görüş alışverişinde bulunmaları gerektiğini söyleyen Müsiad Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, Konya olarak kendilerinin kapılarının Seydişehir' li iş adamlarına açık olduğunu belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.