COŞKUN VE KASAP AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2014 - 12:09, Güncelleme: 20.10.2014 - 12:09
 

COŞKUN VE KASAP AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gazetemiz eski çalışanlarından Kadriye Kasap ile ilçenin tanınmış simalarından Yaşar Coşkun dünya evine girdi

Gazetemiz eski çalışanlarından Kadriye Kasap ile ilçenin tanınmış simalarındanYaşar Coşkun dünya evine girdi Naime Turan   Kasap çiftinin  Biricik Kızları  Kadriy’e    ile   Ayşe – Mevlüt  Coşkun çiftinin  oğulları Yaşar  Kızılay Düğün  Salonunda  gerçekleştirilen düğün merasimi ile dünya evine girdiler. Nikah Merasimine katılan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal çiftlerinin nikahını kıydıktan sonra bir ömür boyu mutluluklar dileyerek çiftlere ‘Besmele’ yazılı bir tablo hediye etti. Çiftin bu mutlu günlerine çok sayıda gazeteci, STK,kanat önderleri ve sevenleri katılarak sevinçlerine ortak oldular. Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak Kadriye&Yaşar Coşkun Çiftine hayat boyu mutluluklar dileriz.
Gazetemiz eski çalışanlarından Kadriye Kasap ile ilçenin tanınmış simalarından Yaşar Coşkun dünya evine girdi

Gazetemiz eski çalışanlarından Kadriye Kasap ile ilçenin tanınmış simalarındanYaşar Coşkun dünya evine girdi

Naime Turan   Kasap çiftinin  Biricik Kızları  Kadriy’e    ile   Ayşe – Mevlüt  Coşkun çiftinin  oğulları Yaşar  Kızılay Düğün  Salonunda  gerçekleştirilen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Nikah Merasimine katılan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal çiftlerinin nikahını kıydıktan sonra bir ömür boyu mutluluklar dileyerek çiftlere ‘Besmele’ yazılı bir tablo hediye etti.

Çiftin bu mutlu günlerine çok sayıda gazeteci, STK,kanat önderleri ve sevenleri katılarak sevinçlerine ortak oldular.

Seydişehir Toroslar Gazetesi olarak Kadriye&Yaşar Coşkun Çiftine hayat boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.