HARUN TÜFEKCİ'NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2014 - 12:49, Güncelleme: 28.10.2014 - 12:49
 

HARUN TÜFEKCİ'NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Harun Tüfekci mesajında; “19 Mayıs ruhu ile başlanan bu şanlı yolda yakılan meşale 29 Ekim 1923’de yurdun her yerine ışık saçmıştır. Bizlerde bu gün bu aydınlık şemsiyesinin daha da genişlemesi ve her bir noktaya ulaşması için durmak bilmeden çalışmaktayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir bireyi sevinçte, kederde, zor günde ortak kader anlayışına sahip çıkarak, binlerce destan gibi günlerin ardından Cumhuriyetimizi bu günlere getirmiştir. Bugünde 91 yıl önce bir milletin tüm evlatlarınca söylenen “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” anlayışına sahip çıkıp milletin iradesine inanarak yürütülen çalışmalar ile Cumhuriyet milletin aracısız seçtiği Cumhur ile buluşmuştur, Demokrasi ile taçlandırılmaktadır. Ülkemizin geleceği her geçen gün daha da müreffehtir. Cumhuriyetimizin 91. yılında Ülkemiz top yekun olarak 2023 Türkiye’sinin hedeflerine koşar adım ilerlemektedir.  Hedeflerimiz büyüktür, ancak güç değildir, bizim milletimize olan inancımız tamdır.   Ekonomik gelişmesini ve demokratik gelişmesini süratle bir arada gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti gelecek nesiller için refah tohumları saçmaktadır,  daha da ilerisi için mücadele etmemizi teşvik edecek nüveler  ise hazine bildiğimiz tarihimizde gizlidir. Özellikle son yıllarda yapılan büyük ataklar ile Dünya’nın en büyük 16. ekonomisi olan Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşında Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer alma hedefine hızla ilerlerken, Adalette, Eğitimde, Sağlıkta,, Ekonomide, Dış Politikada, Sosyal politikalarda, Tarımda, Askeriyede, Kültür Sanatta, Bayındırlıkta ve tüm alanlarda büyük dönüşümler ve gelişmeler yaşamaktadır.   Bu gelişmeler sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin başarıları ülke sınırlarını aşmış, dünya ülkelerine örnek olma konumuna gelmiştir. Son oniki yılda gelinen nokta hedeflere kararlık ve istikrar ile birlik ve beraberlik içerisinde ulaşılacağının habercisidir. Türkiye Cumhuriyetini kuran ve yücelten başta M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm devlet adamlarımızı şükran, aziz şehitlerimizi rahmet , gazilerimizi minnet ile anıyorum.   Bu vesile ile, Türk milletine en derin saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet bayramlarını en kalbi duygularım ile kutluyorum” dedi.
Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Harun Tüfekci mesajında;

“19 Mayıs ruhu ile başlanan bu şanlı yolda yakılan meşale 29 Ekim 1923’de yurdun her yerine ışık saçmıştır. Bizlerde bu gün bu aydınlık şemsiyesinin daha da genişlemesi ve her bir noktaya ulaşması için durmak bilmeden çalışmaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir bireyi sevinçte, kederde, zor günde ortak kader anlayışına sahip çıkarak, binlerce destan gibi günlerin ardından Cumhuriyetimizi bu günlere getirmiştir.

Bugünde 91 yıl önce bir milletin tüm evlatlarınca söylenen “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” anlayışına sahip çıkıp milletin iradesine inanarak yürütülen çalışmalar ile Cumhuriyet milletin aracısız seçtiği Cumhur ile buluşmuştur, Demokrasi ile taçlandırılmaktadır. Ülkemizin geleceği her geçen gün daha da müreffehtir.

Cumhuriyetimizin 91. yılında Ülkemiz top yekun olarak 2023 Türkiye’sinin hedeflerine koşar adım ilerlemektedir.  Hedeflerimiz büyüktür, ancak güç değildir, bizim milletimize olan inancımız tamdır.

 

Ekonomik gelişmesini ve demokratik gelişmesini süratle bir arada gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti gelecek nesiller için refah tohumları saçmaktadır,  daha da ilerisi için mücadele etmemizi teşvik edecek nüveler  ise hazine bildiğimiz tarihimizde gizlidir.

Özellikle son yıllarda yapılan büyük ataklar ile Dünya’nın en büyük 16. ekonomisi olan Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşında Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer alma hedefine hızla ilerlerken, Adalette, Eğitimde, Sağlıkta,, Ekonomide, Dış Politikada, Sosyal politikalarda, Tarımda, Askeriyede, Kültür Sanatta, Bayındırlıkta ve tüm alanlarda büyük dönüşümler ve gelişmeler yaşamaktadır.

 

Bu gelişmeler sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin başarıları ülke sınırlarını aşmış, dünya ülkelerine örnek olma konumuna gelmiştir. Son oniki yılda gelinen nokta hedeflere kararlık ve istikrar ile birlik ve beraberlik içerisinde ulaşılacağının habercisidir.

Türkiye Cumhuriyetini kuran ve yücelten başta M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm devlet adamlarımızı şükran, aziz şehitlerimizi rahmet , gazilerimizi minnet ile anıyorum.

 

Bu vesile ile, Türk milletine en derin saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet bayramlarını en kalbi duygularım ile kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.