SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 - KARAMAN ESNAFSPOR: 0

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2014 - 12:59, Güncelleme: 28.10.2014 - 12:59
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 - KARAMAN ESNAFSPOR: 0

Seydişehir Belediyespor?un ev sahipliğini yaptığı 1. Amatör Küme Futbol karşılaşması 60 Evler Stadı?nda 2-0 skor ile tamamlandı.

Seydişehir Belediyespor’un ev sahipliğini yaptığı 1. Amatör Küme Futbol karşılaşması 60 Evler Stadı’nda 2-0 skor ile tamamlandı. Seydişehir 60 Evler Stadı’nda yapılan karşılaşmada Karaman Esnafspor ile karşılaşan Seydişehir Belediyespor, Serdar Ceylan'ın 25. dakikada, Durmuş Ali Sürer'in 37.dakikada gelen golleri ile Seydişehir Belediyespor 2-0’lık üstünlüğüyle ilk maçını almış oldu. Seydişehir Belediyespor Kulübü Antrenörü Mevüt Bican yaptığı açıklamada, takımın alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "İyi bir takımımız var, hedefimiz yüksek. Takımızın ilk maçlarında rakip takımlarına 2 gol attı. Bu takımımıza moral oldu. İyi başladık, iyi devam edeceğiz inşallah." dedi. Takımın başarısını tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, futbolun sadece mahallede oynanan bir spor olmadığını, bölgede ve ulusal çapta önemli başarılara imza atılması için gerekli desteği vereceklerini belirtti. Başkan Tutal, maç sonunda Belediyespor kulübü ile hatıra fotoğrafı çekildi.
Seydişehir Belediyespor?un ev sahipliğini yaptığı 1. Amatör Küme Futbol karşılaşması 60 Evler Stadı?nda 2-0 skor ile tamamlandı.

Seydişehir Belediyespor’un ev sahipliğini yaptığı 1. Amatör Küme Futbol karşılaşması 60 Evler Stadı’nda 2-0 skor ile tamamlandı.

Seydişehir 60 Evler Stadı’nda yapılan karşılaşmada Karaman Esnafspor ile karşılaşan Seydişehir Belediyespor, Serdar Ceylan'ın 25. dakikada, Durmuş Ali Sürer'in 37.dakikada gelen golleri ile Seydişehir Belediyespor 2-0’lık üstünlüğüyle ilk maçını almış oldu.

Seydişehir Belediyespor Kulübü Antrenörü Mevüt Bican yaptığı açıklamada, takımın alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "İyi bir takımımız var, hedefimiz yüksek. Takımızın ilk maçlarında rakip takımlarına 2 gol attı. Bu takımımıza moral oldu. İyi başladık, iyi devam edeceğiz inşallah." dedi.

Takımın başarısını tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, futbolun sadece mahallede oynanan bir spor olmadığını, bölgede ve ulusal çapta önemli başarılara imza atılması için gerekli desteği vereceklerini belirtti. Başkan Tutal, maç sonunda Belediyespor kulübü ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.