AGD?DEN ÖĞRENCİLERE AŞURE İKRAMI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2014 - 04:34, Güncelleme: 05.11.2014 - 04:34
 

AGD?DEN ÖĞRENCİLERE AŞURE İKRAMI

Anadolu Gençlik Derneği Seydişehir Şubesi Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıttı.

Anadolu Gençlik Derneği Seydişehir Şubesi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıttı. 2 bin kişilik hazırlanan aşure ilçede lise öğrenimi gören öğrencilerin çoğunlukta bulunduğu okullar bölgesinde gerçekleştirildi. Aşure ikramına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ve davetliler katıldı. Yapılan aşure ikramı ile gençlerin birbirleri ile kaynaşmasını arzu ettiklerini dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Aras: “Muharrem Ayı dolayısıyla ilçemizde aşure ikramı yapmayı düşündük ve bu düşüncemizi öğrencilerimizin bir birleri ile kaynaşıp tanışmalarını sağlamak amacıyla okullar bölgesinde gerçekleştirdik.2 bin kişilik hazırladığımız aşureyi öğrencilerimize ve halkımıza dağıttık. Bu ikramda katkıları bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederim, Allah kabul etsin.” Dedi.  
Anadolu Gençlik Derneği Seydişehir Şubesi Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıttı.

Anadolu Gençlik Derneği Seydişehir Şubesi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

2 bin kişilik hazırlanan aşure ilçede lise öğrenimi gören öğrencilerin çoğunlukta bulunduğu okullar bölgesinde gerçekleştirildi.

Aşure ikramına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ve davetliler katıldı.

Yapılan aşure ikramı ile gençlerin birbirleri ile kaynaşmasını arzu ettiklerini dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Aras:

“Muharrem Ayı dolayısıyla ilçemizde aşure ikramı yapmayı düşündük ve bu düşüncemizi öğrencilerimizin bir birleri ile kaynaşıp tanışmalarını sağlamak amacıyla okullar bölgesinde gerçekleştirdik.2 bin kişilik hazırladığımız aşureyi öğrencilerimize ve halkımıza dağıttık. Bu ikramda katkıları bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederim, Allah kabul etsin.” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.