SUSUZ MAHALLESİNDE AŞURE İKRAMI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2014 - 11:34, Güncelleme: 20.11.2014 - 11:34
 

SUSUZ MAHALLESİNDE AŞURE İKRAMI

Susuz İlkokulunun organizesi ile ilki gecen sene 18 Kasımda gerçekleşen birlik beraberlik vesilesi olarak görülen aşure etkinliği bu sene de 18 Kasım da yapıldı.

Susuz İlkokulunun organizesi ile ilki gecen sene 18 Kasımda gerçekleşen birlik beraberlik vesilesi olarak görülen aşure etkinliği bu sene de 18 Kasım da yapıldı. Programa Kaymakam Tuncay Sonel beraberinde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Hakim Ümit Şenses, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ve Müftü Vekili Ali  Bilici,Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Balcı,Yasin Öşekci,Seydişehir merkezden İlkokul müdürleri, Gölyüzü ve Çatmakaya mahallelerinin öğretmenleri ile imamları ve mahalle sakinleri katıldı. Okul bahçesinde, mahalle sakinlerinin evlerinden getirdikleri malzemeler ile pişirilen aşure dağıtımına katılan Kaymakam Sonel, kazanlarda hazırlanan aşureden vatandaşlara ikram etti. Susuz İlkokulu Öğretmenlerinden Mustafa Ali Küçükçopur küçük de olsa bir vefa vesilesi olarak daha önce Susuz İlkokulunda görev yapmış,köye ve okula emeği geçmiş buralarda hizmet etmiş öğretmenlerinde davetli olduğu programın zahmetine rağmen güzel hatıralarla tamamlandığını, öğretmenlik mesleğinin bir memuriyetten ziyade gönül,vicdan ve moral mesleği olduğunu,ilgili alakalı mahalle sakinleri ve velileri ile Susuzda görev yapmaktan memnun olduklarını belirtti. Program okul bahçesinde yine imece usulü ile kaynayan 5 büyük kazan aşurenin ikramı ve çay sohbeti ile devam etti.Üzerinde Susuz Köyü yazan Aşure kazanının önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.
Susuz İlkokulunun organizesi ile ilki gecen sene 18 Kasımda gerçekleşen birlik beraberlik vesilesi olarak görülen aşure etkinliği bu sene de 18 Kasım da yapıldı.

Susuz İlkokulunun organizesi ile ilki gecen sene 18 Kasımda gerçekleşen birlik beraberlik vesilesi olarak görülen aşure etkinliği bu sene de 18 Kasım da yapıldı.

Programa Kaymakam Tuncay Sonel beraberinde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Hakim Ümit Şenses, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ve Müftü Vekili Ali  Bilici,Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Balcı,Yasin Öşekci,Seydişehir merkezden İlkokul müdürleri, Gölyüzü ve Çatmakaya mahallelerinin öğretmenleri ile imamları ve mahalle sakinleri katıldı.

Okul bahçesinde, mahalle sakinlerinin evlerinden getirdikleri malzemeler ile pişirilen aşure dağıtımına katılan Kaymakam Sonel, kazanlarda hazırlanan aşureden vatandaşlara ikram etti.

Susuz İlkokulu Öğretmenlerinden Mustafa Ali Küçükçopur küçük de olsa bir vefa vesilesi olarak daha önce Susuz İlkokulunda görev yapmış,köye ve okula emeği geçmiş buralarda hizmet etmiş öğretmenlerinde davetli olduğu programın zahmetine rağmen güzel hatıralarla tamamlandığını, öğretmenlik mesleğinin bir memuriyetten ziyade gönül,vicdan ve moral mesleği olduğunu,ilgili alakalı mahalle sakinleri ve velileri ile Susuzda görev yapmaktan memnun olduklarını belirtti.

Program okul bahçesinde yine imece usulü ile kaynayan 5 büyük kazan aşurenin ikramı ve çay sohbeti ile devam etti.Üzerinde Susuz Köyü yazan Aşure kazanının önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.