SEYDİŞEHİR?DE HAYAT NORMALE DÖNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2014 - 12:23, Güncelleme: 28.11.2014 - 12:23
 

SEYDİŞEHİR?DE HAYAT NORMALE DÖNDÜ

İlçemizde Salı sabahı başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığı ilçe merkezinde yarım metreyi geçerken yüksek kesimlerde ise bir metreyi buldu.

İlçemizde Salı sabahı başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığı ilçe merkezinde yarım metreyi geçerken yüksek kesimlerde ise bir metreyi buldu. Salı ve Çarşamba günleri olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar Seydişehir genelinde iki gün süreyle tatil edilmişti. Vatandaşların mağdur olmaması için Kaymakam Tuncay Sonel başkanlığında yapılan toplantı ile Çarşamba ve Perşembe günleri TEOG sınavına girecek öğrenciler, doğumu yaklaşan anne adayları ve diyalize girecek hastalar için önlemler alındı. Kaymakam Tuncay Sonel kar yağışı nedeni ile vatandaşların mağdur olmamaları için bütün tedbirleri aldıklarını söyleyerek “öğrencilerimizin mağdur olmamaları için ilçe merkezindeki okulların güzergahları sürekli olarak belediye ekiplerimizce temizlenerek açık tutulmaya çalışıldı. Bunun yanı sıra uzak mahallelerimizde oturan öğrencilerimiz sınava girecekleri merkezlere getirilerek aile yanlarına ve yurtlara yerleştirildiler. İlçe Sağlık Müdürümüz ile yaptığımız görüşme ile de doğumu yaklaşan anne adaylarımız ve diyalize girecek hastalarımız ilçe merkezindeki hastanemize getirilerek misafir edildiler. Ayrıca Seydişehir- Antalya yolunda Alacabel Mevkiinde yaklaşık iki metre kar olması ve yolun zaman zaman kapalı olmasından dolayı araçlar ve yolda kalan vatandaşlarımız dinlenme tesislerine getirilerek misafir edildi. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla bütün tedbirleri almış oldu. ” dedi. Dün ve bugün yapılan TEOG Sınavları ise alınan tedbirler sayesinde sorunsuz gerçekleşti. Sınav süresince beraberinde Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ile birlikte sınav yapılacak merkezleri dolaşan Kaymakam Sonel, “son üç gündür İlçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı olumsuzluk yaşanmaması için özveriyle uğraşan çalışma arkadaşlarımıza ve Seydişehir Ailesine teşekkür ediyoruz.” Dedi.
İlçemizde Salı sabahı başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığı ilçe merkezinde yarım metreyi geçerken yüksek kesimlerde ise bir metreyi buldu.

İlçemizde Salı sabahı başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığı ilçe merkezinde yarım metreyi geçerken yüksek kesimlerde ise bir metreyi buldu.

Salı ve Çarşamba günleri olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar Seydişehir genelinde iki gün süreyle tatil edilmişti.

Vatandaşların mağdur olmaması için Kaymakam Tuncay Sonel başkanlığında yapılan toplantı ile Çarşamba ve Perşembe günleri TEOG sınavına girecek öğrenciler, doğumu yaklaşan anne adayları ve diyalize girecek hastalar için önlemler alındı.

Kaymakam Tuncay Sonel kar yağışı nedeni ile vatandaşların mağdur olmamaları için bütün tedbirleri aldıklarını söyleyerek “öğrencilerimizin mağdur olmamaları için ilçe merkezindeki okulların güzergahları sürekli olarak belediye ekiplerimizce temizlenerek açık tutulmaya çalışıldı. Bunun yanı sıra uzak mahallelerimizde oturan öğrencilerimiz sınava girecekleri merkezlere getirilerek aile yanlarına ve yurtlara yerleştirildiler. İlçe Sağlık Müdürümüz ile yaptığımız görüşme ile de doğumu yaklaşan anne adaylarımız ve diyalize girecek hastalarımız ilçe merkezindeki hastanemize getirilerek misafir edildiler. Ayrıca Seydişehir- Antalya yolunda Alacabel Mevkiinde yaklaşık iki metre kar olması ve yolun zaman zaman kapalı olmasından dolayı araçlar ve yolda kalan vatandaşlarımız dinlenme tesislerine getirilerek misafir edildi. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla bütün tedbirleri almış oldu. ” dedi.

Dün ve bugün yapılan TEOG Sınavları ise alınan tedbirler sayesinde sorunsuz gerçekleşti. Sınav süresince beraberinde Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük ile birlikte sınav yapılacak merkezleri dolaşan Kaymakam Sonel, “son üç gündür İlçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı olumsuzluk yaşanmaması için özveriyle uğraşan çalışma arkadaşlarımıza ve Seydişehir Ailesine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.