HAKİM ŞENSES ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2014 - 12:33, Güncelleme: 11.12.2014 - 12:33
 

HAKİM ŞENSES ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA BULUŞTU

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt?ü Asliye Hukuk Mahkemesi Ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Ümit Şenses makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt’ü Asliye Hukuk Mahkemesi Ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Ümit Şenses makamında ziyaret etti. Dernek binasındaki ziyarette şehit ve gazi yakınlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştiren Şenses böyle bir derneğin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür edip şunları söyledi: “Derneğin açılmasına vesile olan herkese teşekkür ederim, bu dernek sayesinde bizlerde şehit ve gazi yakınlarıyla buluşup onlarla sohbet ediyoruz onları hakları konusunda bilgilendiriyoruz acılarını bir nebze olsun paylaşıyoruz.” Dedi. Dernek temsilcisi Yakup Söğüt  ise bu ziyaretlerden memnun olduklarını ve ilgileri için kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt?ü Asliye Hukuk Mahkemesi Ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Ümit Şenses makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt’ü Asliye Hukuk Mahkemesi Ve İcra Ceza Mahkemesi Hakimi Ümit Şenses makamında ziyaret etti.

Dernek binasındaki ziyarette şehit ve gazi yakınlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştiren Şenses böyle bir derneğin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür edip şunları söyledi:

“Derneğin açılmasına vesile olan herkese teşekkür ederim, bu dernek sayesinde bizlerde şehit ve gazi yakınlarıyla buluşup onlarla sohbet ediyoruz onları hakları konusunda bilgilendiriyoruz acılarını bir nebze olsun paylaşıyoruz.” Dedi.

Dernek temsilcisi Yakup Söğüt  ise bu ziyaretlerden memnun olduklarını ve ilgileri için kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.