JANDARMA VE POLİS BU YIL ÖNEMLİ OPERASYONLARA İMZA ATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2014 - 12:40, Güncelleme: 12.12.2014 - 12:40
 

JANDARMA VE POLİS BU YIL ÖNEMLİ OPERASYONLARA İMZA ATTI

Seydişehir Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerince 2014 yılı içerisinde yapılan denetimlerde yaşadışı faaliyetlerle uğraşan birçok şahıs yakalanırken çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu maddeye de el konuldu.

Seydişehir Jandarma Komutanlığı  ve İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerince 2014 yılı içerisinde yapılan denetimlerde  yaşadışı faaliyetlerle uğraşan birçok şahıs yakalanırken çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu maddeye de el konuldu. Yapılan ihbarları değerlendiren güvenlik güçleri son 5 yılın en önemli operasyonlarına imza attılar. Edinilen bilgiye göre 2014 yılı içerisinde yapılan önemli operasyonlar ve denetlemelerde çeşitli suçlardan 155 şahıs yakalanırken 63 araç araca da el konuldu. Kaymakam Tuncay Sonel'de  bu başarılı çalışmalar neticesinde İlçe Jandarma Komutanlığını başarı belgesi ile ödüllendirdi. Tarihi Eser Kaçakçılarına Büyük Darbe Seydişehir Jandarma Komutanlığı  ve İlçe emniyet müdürlüğünün koordineli çalışmaları sonucu tarihi eser kaçakçılarına da göz açtırmadılar. 2014 yılında çok sayıda tarihi eser kaçakçılığı önlenirken bu operasyonlar içerinde son 5 yılın en büyük tarihi eser kaçakçılığına da geçit verilmedi.Bununla birlikte başta kaçak sigara olmak üzere çok sayıda uyuşturucu maddede ve 22 kaçakçılık olayında kaçırılan eşyalar ele geçirildi 2014 yılı içerinde yapılan ihbarları değerlendiren ekipler; 1 adet tarihi eser çocuk lahiti, 159 adet tarihi sikke ve paraya el korken 330,69 gram Esrar, 2 adet Extacy hapı, 1,45 gram Eroin, 452 kök Kenevir, 47,959 paket sigarayı da ele geçirdiler. İlçe Jandarma ekipleri su ürünleri ile uğraşanlardan 44 kişinin malzemelerinde kanunsuzluk olduğu gerekçesiyle mühürleme yaparken kabahatler kanunundan ise 237 ceza kesti. Seydişehir Jandarma Komutanlığı  ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yıl başının yaklaşması sebebiyle de kontrollerini sıklaştırırken kaçak alkol vb. maddeler için de denetimlerin sürdüğü öğrenildi.
Seydişehir Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerince 2014 yılı içerisinde yapılan denetimlerde yaşadışı faaliyetlerle uğraşan birçok şahıs yakalanırken çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu maddeye de el konuldu.

Seydişehir Jandarma Komutanlığı  ve İlçe emniyet müdürlüğü ekiplerince 2014 yılı içerisinde yapılan denetimlerde  yaşadışı faaliyetlerle uğraşan birçok şahıs yakalanırken çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu maddeye de el konuldu.

Yapılan ihbarları değerlendiren güvenlik güçleri son 5 yılın en önemli operasyonlarına imza attılar.

Edinilen bilgiye göre 2014 yılı içerisinde yapılan önemli operasyonlar ve denetlemelerde çeşitli suçlardan 155 şahıs yakalanırken 63 araç araca da el konuldu.

Kaymakam Tuncay Sonel'de  bu başarılı çalışmalar neticesinde İlçe Jandarma Komutanlığını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Tarihi Eser Kaçakçılarına Büyük Darbe

Seydişehir Jandarma Komutanlığı  ve İlçe emniyet müdürlüğünün koordineli çalışmaları sonucu tarihi eser kaçakçılarına da göz açtırmadılar. 2014 yılında çok sayıda tarihi eser kaçakçılığı önlenirken bu operasyonlar içerinde son 5 yılın en büyük tarihi eser kaçakçılığına da geçit verilmedi.Bununla birlikte başta kaçak sigara olmak üzere çok sayıda uyuşturucu maddede ve 22 kaçakçılık olayında kaçırılan eşyalar ele geçirildi

2014 yılı içerinde yapılan ihbarları değerlendiren ekipler; 1 adet tarihi eser çocuk lahiti, 159 adet tarihi sikke ve paraya el korken 330,69 gram Esrar, 2 adet Extacy hapı, 1,45 gram Eroin, 452 kök Kenevir, 47,959 paket sigarayı da ele geçirdiler.

İlçe Jandarma ekipleri su ürünleri ile uğraşanlardan 44 kişinin malzemelerinde kanunsuzluk olduğu gerekçesiyle mühürleme yaparken kabahatler kanunundan ise 237 ceza kesti.

Seydişehir Jandarma Komutanlığı  ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yıl başının yaklaşması sebebiyle de kontrollerini sıklaştırırken kaçak alkol vb. maddeler için de denetimlerin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.