MAHMUT ESAT ORTAOKULU FUTSAL TAKIMI YİNE NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2014 - 12:23, Güncelleme: 16.12.2014 - 12:23
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU FUTSAL TAKIMI YİNE NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Mahmut Esat Ortaokulu ilk defa geçtiğimiz sezon girdiği Futsal branşında namağlup şampiyon olmuştu.

Mahmut Esat Ortaokulu ilk defa geçtiğimiz sezon girdiği Futsal branşında namağlup şampiyon olmuştu. 2014-2015 öğretim yılında da futsal branşında bölgesel müsabakalara katılan Mahmut Esat Ortaokulu futsal takımı yine namağlup şampiyon olarak başarılarının tesadüf olmadığını göstermiş oldu. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüp ve başarıya ulaşan okul takımı 31 aralık 2014 tarihinde Konya ilinde başlayacak olan müsabakalarda Seydişehir bölgesini temsilen edecektir. Sportif etkinliklerin öğrencilerin gelişimini olumlu yönde etkilediğini söyleyen Okul Müdürü Necati Koçak: “ Sportif anlamda okulumuz bölgesel müsabakalarda, Voleybol branşında birinci, Futsal branşında birinci ve futbol branşında ikinci olarak ilçemizi Konya’da yapılacak müsabakalarda temsil etmeye hak kazanmıştır.Ayrıca okulumuz bünyesinde yıllardır bölgede tek takım olarak Konya’da ilçemizi temsil eden Hentbol takımımız, bölgede üçüncülük alan yıldız futbol takımımız ve mücadelelerini devam ettiren küçük kız voleybol takımı ile yıldız erkek voleybol takımımızın da başarılı olabilmek için çabaladığını ve çabalayacağını herkesin bilmesini isterim. Bütün bu sportif etkinlikler öğrencilerimizin gelişimini olumlu yönde etkilemekte ve öğrencilerimizin akademik başarılarına da katkı sağlamaktadır. Baktığımız zaman öğrencilerimizin çalışmalarda ki mutluluğu başka bir yerde yakalayamadığını görüyoruz. Öğrencilerimiz çalışmalara büyük bir istekle katılmakta, buda onları mutlu ve huzurlu yapmaktadır. Sporun kötüsü olmaz ilkesiyle öğrencilerimize her türlü sportif etkinliği yaptırmaya çalışmaktayız.  Bu vesile ile başarıya ulaşmada emeği geçen   öğrencilerimize, ailelerine ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, başarılarımızın artarak devem etmesini diliyorum.”  Dedi. 
Mahmut Esat Ortaokulu ilk defa geçtiğimiz sezon girdiği Futsal branşında namağlup şampiyon olmuştu.

Mahmut Esat Ortaokulu ilk defa geçtiğimiz sezon girdiği Futsal branşında namağlup şampiyon olmuştu.

2014-2015 öğretim yılında da futsal branşında bölgesel müsabakalara katılan Mahmut Esat Ortaokulu futsal takımı yine namağlup şampiyon olarak başarılarının tesadüf olmadığını göstermiş oldu.

Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüp ve başarıya ulaşan okul takımı 31 aralık 2014 tarihinde Konya ilinde başlayacak olan müsabakalarda Seydişehir bölgesini temsilen edecektir.

Sportif etkinliklerin öğrencilerin gelişimini olumlu yönde etkilediğini söyleyen Okul Müdürü Necati Koçak:

“ Sportif anlamda okulumuz bölgesel müsabakalarda, Voleybol branşında birinci, Futsal branşında birinci ve futbol branşında ikinci olarak ilçemizi Konya’da yapılacak müsabakalarda temsil etmeye hak kazanmıştır.Ayrıca okulumuz bünyesinde yıllardır bölgede tek takım olarak Konya’da ilçemizi temsil eden Hentbol takımımız, bölgede üçüncülük alan yıldız futbol takımımız ve mücadelelerini devam ettiren küçük kız voleybol takımı ile yıldız erkek voleybol takımımızın da başarılı olabilmek için çabaladığını ve çabalayacağını herkesin bilmesini isterim. Bütün bu sportif etkinlikler öğrencilerimizin gelişimini olumlu yönde etkilemekte ve öğrencilerimizin akademik başarılarına da katkı sağlamaktadır. Baktığımız zaman öğrencilerimizin çalışmalarda ki mutluluğu başka bir yerde yakalayamadığını görüyoruz. Öğrencilerimiz çalışmalara büyük bir istekle katılmakta, buda onları mutlu ve huzurlu yapmaktadır. Sporun kötüsü olmaz ilkesiyle öğrencilerimize her türlü sportif etkinliği yaptırmaya çalışmaktayız.  Bu vesile ile başarıya ulaşmada emeği geçen   öğrencilerimize, ailelerine ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, başarılarımızın artarak devem etmesini diliyorum.”  Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.