OKU KİTABINI, AL ALTININI PROJESİ DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2014 - 01:42, Güncelleme: 22.12.2014 - 01:42
 

OKU KİTABINI, AL ALTININI PROJESİ DEVAM EDİYOR

Seydişehir Kaymakamlığınca iki yıldır uygulanan Oku Kitabını Al Altınını Projesi bu eğitim öğretim döneminde de devam ediyor.

Seydişehir Kaymakamlığınca iki yıldır uygulanan Oku Kitabını Al Altınını Projesi bu  eğitim öğretim döneminde de devam ediyor. Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Oku kitabını Al Altınını Projesiyle iki yılda 408 öğrenciye hayırsever desteği ile çeşitli hediyelerin verildiğini belirti. Kaymakam Sonel; “Son iki yılda, Oku kitabını Al Altınını Projesi kapsamında İlçemiz genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan toplam 408 öğrencimize hayırseverlerimizin de desteği ile altın, mp5 ve saatin yanında kitap armağan edilmişti. Bu şekilde öğrencilerimiz ve aileleri kitap okumaya teşvik edilmekte, çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırılmaktadır. Programlara ülkemizde en çok satanlar listesindeki yazarlar ya da yöremizin yetiştirdiği üst düzey bürokratlar davet edilerek öğrencilerimizle buluşturulmuştur. Bu şekilde son iki yıl da öğrencilerimiz 720 bin kitap okumuştu. 2014-2015 eğitim öğretim yılında da bu projeye devam edilecek. İlkokul, Ortaokul ve liselerde en çok kitap okuyan 210 öğrenciden birincilere altın ve kitap, ikincilere bisiklet ve kitap, üçüncülere ise mp5 ve kitap armağan edilecektir. Öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi yine alanında başarılı yazar, bürokrat ya da akademisyenler ile buluşturulacaktır.” dedi.
Seydişehir Kaymakamlığınca iki yıldır uygulanan Oku Kitabını Al Altınını Projesi bu eğitim öğretim döneminde de devam ediyor.

Seydişehir Kaymakamlığınca iki yıldır uygulanan Oku Kitabını Al Altınını Projesi bu  eğitim öğretim döneminde de devam ediyor.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Oku kitabını Al Altınını Projesiyle iki yılda 408 öğrenciye hayırsever desteği ile çeşitli hediyelerin verildiğini belirti.

Kaymakam Sonel; “Son iki yılda, Oku kitabını Al Altınını Projesi kapsamında İlçemiz genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan toplam 408 öğrencimize hayırseverlerimizin de desteği ile altın, mp5 ve saatin yanında kitap armağan edilmişti. Bu şekilde öğrencilerimiz ve aileleri kitap okumaya teşvik edilmekte, çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırılmaktadır. Programlara ülkemizde en çok satanlar listesindeki yazarlar ya da yöremizin yetiştirdiği üst düzey bürokratlar davet edilerek öğrencilerimizle buluşturulmuştur. Bu şekilde son iki yıl da öğrencilerimiz 720 bin kitap okumuştu. 2014-2015 eğitim öğretim yılında da bu projeye devam edilecek. İlkokul, Ortaokul ve liselerde en çok kitap okuyan 210 öğrenciden birincilere altın ve kitap, ikincilere bisiklet ve kitap, üçüncülere ise mp5 ve kitap armağan edilecektir. Öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi yine alanında başarılı yazar, bürokrat ya da akademisyenler ile buluşturulacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.