URHAN, İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2014 - 09:15, Güncelleme: 25.12.2014 - 09:15
 

URHAN, İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

İlçemizin tanınmış esnaflarından Muammer Urhan, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlçemizin tanınmış esnaflarından Muammer Urhan, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Daha öncede Seydişehir’de iki dönem belediye başkanlığı yapan Urhan, yayınladığı mesajında  3 Ocak günü yapılacak olan MHP İlçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu belirtti. Muammer Urhan yaptığı yazılı açıklamada " Demokrasilerde egemenliğin yegane sahibinin millet olduğuna, siyasi iktidarların meşruiyet kaynağının milli iradeye dayandığına, Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletine, her şeyden önemlisi yüksek vasıflı Türk olmayı şiar edinmiş bir kardeşiniz olarak Seydişehir MHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Demokratik sistemin en önemli organlarından biri olan siyasi partilerin varlık nedenlerinden biri de delege iradesidir. Parti yönetimlerinin oluşum ve karar alma süreçlerinde müracaat edeceğimiz tek merci üyelerimiz ve delegelerimizdir. Delege ve üye iradesine ipotek koyan, sınırlayan, vesayet altına almaya çalışan yapılar bizce meşru değildir. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi öncesinde partimiz hafızası olan arkadaşlarımız geçmiş dönemlerde parti ve ocak teşkilatlarında görev yapan kardeşlerimiz, kadın kollarından değerli hanımefendiler, üyelerimiz ve genç ülküdaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde ilçe başkanlığını omuzlarıma yüklenmek istiyorum. Seydişehir'i tekrar Milliyetçi Hareket Partisinin kalesi haline getirmek için, güçlü bir yönetim kadrosu ile 3 Ocak 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir olağan kongresinde ilçe başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım...MHP nin Seydişehir de yaşamış olduğu sıkıntılarına çözüm yolları üreterek, büyük bir aşk ve heyecanla Seydişehir e Milliyetçi Hareket Mührünü tekrar vurmak için adayım... Kimsenin güdümünde kalmadan yüreğimizi ülkücü harekete ve Seydişehir e vermek için adayız...Dinamik ekibimizle beraber, uzun soluklu bir mücadeleye çıktık. Seydişehir den başlayarak " LİDER ÜLKE TÜRKİYE " ve nihayetinde TURAN hedefine yürümeye kararlı olan bütün dava arkadaşlarımızı, fikirleri ve duaları ile hareketimize katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz... Bu bayrak yarışında daha iyi daha güzel olma konusunda yarıştığımız aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyor ve kongrenin partimize ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor,yüreği vatan,millet,bayrak aşkı ile atan arkadaşlarımızı 3 Ocak 2015 Cumartesi günü kongre salonumuza davet ediyorum." Dedi.
İlçemizin tanınmış esnaflarından Muammer Urhan, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İlçemizin tanınmış esnaflarından Muammer Urhan, Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Daha öncede Seydişehir’de iki dönem belediye başkanlığı yapan Urhan, yayınladığı mesajında  3 Ocak günü yapılacak olan MHP İlçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Muammer Urhan yaptığı yazılı açıklamada " Demokrasilerde egemenliğin yegane sahibinin millet olduğuna, siyasi iktidarların meşruiyet kaynağının milli iradeye dayandığına, Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletine, her şeyden önemlisi yüksek vasıflı Türk olmayı şiar edinmiş bir kardeşiniz olarak Seydişehir MHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Demokratik sistemin en önemli organlarından biri olan siyasi partilerin varlık nedenlerinden biri de delege iradesidir. Parti yönetimlerinin oluşum ve karar alma süreçlerinde müracaat edeceğimiz tek merci üyelerimiz ve delegelerimizdir. Delege ve üye iradesine ipotek koyan, sınırlayan, vesayet altına almaya çalışan yapılar bizce meşru değildir. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi öncesinde partimiz hafızası olan arkadaşlarımız geçmiş dönemlerde parti ve ocak teşkilatlarında görev yapan kardeşlerimiz, kadın kollarından değerli hanımefendiler, üyelerimiz ve genç ülküdaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde ilçe başkanlığını omuzlarıma yüklenmek istiyorum. Seydişehir'i tekrar Milliyetçi Hareket Partisinin kalesi haline getirmek için, güçlü bir yönetim kadrosu ile 3 Ocak 2015 Cumartesi günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir olağan kongresinde ilçe başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım...MHP nin Seydişehir de yaşamış olduğu sıkıntılarına çözüm yolları üreterek, büyük bir aşk ve heyecanla Seydişehir e Milliyetçi Hareket Mührünü tekrar vurmak için adayım... Kimsenin güdümünde kalmadan yüreğimizi ülkücü harekete ve Seydişehir e vermek için adayız...Dinamik ekibimizle beraber, uzun soluklu bir mücadeleye çıktık. Seydişehir den başlayarak " LİDER ÜLKE TÜRKİYE " ve nihayetinde TURAN hedefine yürümeye kararlı olan bütün dava arkadaşlarımızı, fikirleri ve duaları ile hareketimize katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz... Bu bayrak yarışında daha iyi daha güzel olma konusunda yarıştığımız aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyor ve kongrenin partimize ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor,yüreği vatan,millet,bayrak aşkı ile atan arkadaşlarımızı 3 Ocak 2015 Cumartesi günü kongre salonumuza davet ediyorum." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.