KAR YAĞIŞI KAMYONCULARA GEÇİT VERMİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2015 - 07:35, Güncelleme: 06.01.2015 - 07:35
 

KAR YAĞIŞI KAMYONCULARA GEÇİT VERMİYOR

Seydişehir?de dün akşam üzeri başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Seydişehir’de dün akşamüzeri başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Seydişehir –Antalya yolunda  yoğun kar yağışı nedeniyle öğle saatlerine kadar trafiğe geçit verilemedi. Antalya –Seydişehir yolunda onlarca tır kar yağışından yol açık olmadığı için dinlenme tesislerinde mola vermek zorunda kaldı. Kamyon ve tır şoförleri 10 saate yakın dinlenme tesislerinde bekletildikten sonra yolun açılmasıyla yollarına devam ettiler. Öğle saatlerinde Kaymakam Tuncay Sonel’inde bizzat denetlediği Seydişehir Antalya yolu Alacabel Mevkii’ndeki Kara Yolları’nın yoğun kar temizlemem çalışmasından sonra hafif araçlara trafik açılırken tır ve kamyonlara zincirleri olmak şartıyla grup grup geçit verildi. Kamyon ve tır şoförleri “Bu iş bizim kaderinizde var. 10 saattir burada  bekliyoruz, araçlar içerisinde yatıp yolun açılmasını bekliyoruz. Kara Yolları yolumuzu açarsa devam edeceğiz.” Dediler. Dün akşamdan bu yana Seydişehir’de konaklayan kamyoncular da “Nevşehir’den,Yozgat’tan yol çıktık, Antalya’ya gidiyoruz. Yoğun yar yağışından dolayı  dün akşam Seydişehir’de kaldık.Bizim kaderimiz bu, araçta yatıp kalkıyoruz.Bizim kaderimiz Kara Yolları etkiliyor.Yol açıldığında bizlerde yolumuza devam edeceğiz.” Dediler. Seydişehir –Antalya yolunu kullanan bazı sürücüler de ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel’in yardımları ile yol aldıklarını belirterek yolun açılması için gece gündüz çalışan ekiplere teşekkür ettiler
Seydişehir?de dün akşam üzeri başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Seydişehir’de dün akşamüzeri başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Seydişehir –Antalya yolunda  yoğun kar yağışı nedeniyle öğle saatlerine kadar trafiğe geçit verilemedi.

Antalya –Seydişehir yolunda onlarca tır kar yağışından yol açık olmadığı için dinlenme tesislerinde mola vermek zorunda kaldı.

Kamyon ve tır şoförleri 10 saate yakın dinlenme tesislerinde bekletildikten sonra yolun açılmasıyla yollarına devam ettiler.

Öğle saatlerinde Kaymakam Tuncay Sonel’inde bizzat denetlediği Seydişehir Antalya yolu Alacabel Mevkii’ndeki Kara Yolları’nın yoğun kar temizlemem çalışmasından sonra hafif araçlara trafik açılırken tır ve kamyonlara zincirleri olmak şartıyla grup grup geçit verildi.

Kamyon ve tır şoförleri “Bu iş bizim kaderinizde var. 10 saattir burada  bekliyoruz, araçlar içerisinde yatıp yolun açılmasını bekliyoruz. Kara Yolları yolumuzu açarsa devam edeceğiz.” Dediler.

Dün akşamdan bu yana Seydişehir’de konaklayan kamyoncular da “Nevşehir’den,Yozgat’tan yol çıktık, Antalya’ya gidiyoruz. Yoğun yar yağışından dolayı  dün akşam Seydişehir’de kaldık.Bizim kaderimiz bu, araçta yatıp kalkıyoruz.Bizim kaderimiz Kara Yolları etkiliyor.Yol açıldığında bizlerde yolumuza devam edeceğiz.” Dediler.

Seydişehir –Antalya yolunu kullanan bazı sürücüler de ilçe Kaymakamı Tuncay Sonel’in yardımları ile yol aldıklarını belirterek yolun açılması için gece gündüz çalışan ekiplere teşekkür ettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.