ÖZEL KAZIM CİNGÖZ İLK VE ORTAOKULU İLÇEDE TEOG?A YİNE DAMGASINI VURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2015 - 06:52, Güncelleme: 12.01.2015 - 06:52
 

ÖZEL KAZIM CİNGÖZ İLK VE ORTAOKULU İLÇEDE TEOG?A YİNE DAMGASINI VURDU

eden Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu?nda eğitim gören 5 öğrenci, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevapladı

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde Seydişehir’de eğitim ve öğretime devam eden Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören 5 öğrenci, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevapladı. Ayrıca okul ortalaması 106 net olarak gerçekleşti. Konu hakkında bir açıklama yapan Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu Müdürü Tacettin Akgül, şunları kaydetti :“Okulumuz bu yıl yapılan TEOG sınavında güzel bir sonuç almıştır. Beş öğrencimiz soruların tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si olmuştur. Ayrıca sadece bireysel de değil, kitlesel başarıda da okulumuz başarısını göstermiş, 120 soruda 106 net ortalamasını yakalamıştır. Bu başarıda öğrencilerimizin çalışmalarının yanı sıra ailelerinin katkıları ve öğretmenlerimizin gece gündüz demeden fedakârca öğrencilerinin başarısı için koşturmaları etkili olmuştur. TEOG 1.sınavında 120 adet sorunun tamamını yapan Oğuzhan Bişkiner, Emirhan Yılmaz, Fatih Güler, Alperen Karakoç ve Doğa Altunok isimli öğrencilerimizle beraber 106 ortalamayı yakalayan tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerine okulumuz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”dedi.
eden Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu?nda eğitim gören 5 öğrenci, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevapladı

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde Seydişehir’de eğitim ve öğretime devam eden Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören 5 öğrenci, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevapladı. Ayrıca okul ortalaması 106 net olarak gerçekleşti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Özel Kazım Cingöz İlk ve Ortaokulu Müdürü Tacettin Akgül, şunları kaydetti :“Okulumuz bu yıl yapılan TEOG sınavında güzel bir sonuç almıştır. Beş öğrencimiz soruların tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si olmuştur. Ayrıca sadece bireysel de değil, kitlesel başarıda da okulumuz başarısını göstermiş, 120 soruda 106 net ortalamasını yakalamıştır. Bu başarıda öğrencilerimizin çalışmalarının yanı sıra ailelerinin katkıları ve öğretmenlerimizin gece gündüz demeden fedakârca öğrencilerinin başarısı için koşturmaları etkili olmuştur. TEOG 1.sınavında 120 adet sorunun tamamını yapan Oğuzhan Bişkiner, Emirhan Yılmaz, Fatih Güler, Alperen Karakoç ve Doğa Altunok isimli öğrencilerimizle beraber 106 ortalamayı yakalayan tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerine okulumuz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.