PTT MÜDÜRLÜĞÜNE SÜLEYMAN DOĞAN ATANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2015 - 07:52, Güncelleme: 03.02.2015 - 07:52
 

PTT MÜDÜRLÜĞÜNE SÜLEYMAN DOĞAN ATANDI

PTT Genel Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Hemşerimiz Süleyman Doğan, Seydişehir PTT Müdürlüğüne atandı.

PTT Genel Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Hemşerimiz Süleyman Doğan, Seydişehir PTT Müdürlüğüne  atandı. Süleyman  Doğan daha önce PTT Başmüdürlüğünde ve PTT Genel Müdürlüğünde görev yapmıştı. Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü alanında yüksek lisans yapan ve 2014 te görevde yükselme sınavı ile şeflik kadrosuna geçen Süleyman Doğan, Seydişehir PTT Müdürlüğüne vekaleten atandı. Müdür Vekili Doğan Seydişehir’de güzel hizmetler yapmak istediğini söyleyerek, hemşerilerine faydalı olmak için gece gündüz çalışacağını belirtti.
PTT Genel Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Hemşerimiz Süleyman Doğan, Seydişehir PTT Müdürlüğüne atandı.

PTT Genel Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Hemşerimiz Süleyman Doğan, Seydişehir PTT Müdürlüğüne  atandı.

Süleyman  Doğan daha önce PTT Başmüdürlüğünde ve PTT Genel Müdürlüğünde görev yapmıştı.

Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü alanında yüksek lisans yapan ve 2014 te görevde yükselme sınavı ile şeflik kadrosuna geçen Süleyman Doğan, Seydişehir PTT Müdürlüğüne vekaleten atandı.

Müdür Vekili Doğan Seydişehir’de güzel hizmetler yapmak istediğini söyleyerek, hemşerilerine faydalı olmak için gece gündüz çalışacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.