RESAM KIRDAR TECRÜBESİNİ KURSİYERLERE AKTARACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2015 - 11:57, Güncelleme: 05.02.2015 - 11:57
 

RESAM KIRDAR TECRÜBESİNİ KURSİYERLERE AKTARACAK

Bugüne kadar 12 sergi açan hemşerimiz ressam Fatma Kırdar Seydişehir?in deneyimleri yeni nesile aktarmak için kolları sıvadı.

Bugüne kadar 12 sergi açan hemşerimiz ressam Fatma Kırdar Seydişehir’in deneyimleri yeni nesile aktarmak için kolları sıvadı. Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle ilerleyen günlerde bir kurs açacaklarını belirten Ressam Kırdar “ 1987 yılından beri bu işi yapıyorum.Bilgi birikim ve deneyimlerini bu işe gönül vermiş yada verecek yeni nesile aktarmak istiyorum. Bunun içinde Seydişehir Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ressamlık kursu açacağım.” Dedi.
Bugüne kadar 12 sergi açan hemşerimiz ressam Fatma Kırdar Seydişehir?in deneyimleri yeni nesile aktarmak için kolları sıvadı.

Bugüne kadar 12 sergi açan hemşerimiz ressam Fatma Kırdar Seydişehir’in deneyimleri yeni nesile aktarmak için kolları sıvadı.

Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle ilerleyen günlerde bir kurs açacaklarını belirten Ressam Kırdar “ 1987 yılından beri bu işi yapıyorum.Bilgi birikim ve deneyimlerini bu işe gönül vermiş yada verecek yeni nesile aktarmak istiyorum. Bunun içinde Seydişehir Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ressamlık kursu açacağım.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.