KEMALETTİN ATALAY CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2015 - 12:50, Güncelleme: 20.02.2015 - 12:50
 

KEMALETTİN ATALAY CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Ak parti Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay Seydişehir Fm bölge radyosunda yayınlanan ??Elçiye zeval olmaz?? programında gündemi değerlendirdi.

Seydişehir Fm bölge radyosunda Ömer Yaylalı’nın sunduğu Elçiye Zeval Olmaz programının canlı yayın konuğu olan Ak parti Konya Milletvekili Aday adayı Kemalettin Atalay;  Yeni Türkiye yolunda 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde yıllarca bürokrasi ve siyasette edindiğim bilgi ve birikimlerimle Ülkemize ve Konya’mıza hizmet etme için milletvekili aday adayı olarak göreve talip oldum. Değerli vatandaşlarımızın, Teşkilat mensubu arkadaşlarımın ve Genel Merkezimizin takdirleriyle Milletvekili aday listesinde yer alır ve yapılacak genel seçimlerde milletvekili seçilirsem; Bölgemize ve Ülkemize en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Konya Milletvekili olarak bölgemizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu güne kadar en iyi şekilde temsil eden Sayın Harun Tüfekci’nin partimizde uygulanan üç dönem kuralından dolayı tekrar aday olamamasından dolayı Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde yeni yatırımların ve hizmetlerin yapılması, mevcutların takip edilmesi noktasında TBMM de Seydişehirli bir milletvekilimizin olması en büyük arzumuzdur. Şayet yüce Allah şahsıma millete vekil olma görevini nasip ederse Ülkemizi ve Konya’mızı Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında layıkıyla temsil edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Hizmet bayrağını taşımak üzere milletvekilliği görevine talip olan diğer dava arkadaşlarıma da çıktıkları yolda başarılar diliyorum dedi.    
Ak parti Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay Seydişehir Fm bölge radyosunda yayınlanan ??Elçiye zeval olmaz?? programında gündemi değerlendirdi.

Seydişehir Fm bölge radyosunda Ömer Yaylalı’nın sunduğu Elçiye Zeval Olmaz programının canlı yayın konuğu olan Ak parti Konya Milletvekili Aday adayı Kemalettin Atalay;  Yeni Türkiye yolunda 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde yıllarca bürokrasi ve siyasette edindiğim bilgi ve birikimlerimle Ülkemize ve Konya’mıza hizmet etme için milletvekili aday adayı olarak göreve talip oldum.

Değerli vatandaşlarımızın, Teşkilat mensubu arkadaşlarımın ve Genel Merkezimizin takdirleriyle Milletvekili aday listesinde yer alır ve yapılacak genel seçimlerde milletvekili seçilirsem; Bölgemize ve Ülkemize en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Konya Milletvekili olarak bölgemizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu güne kadar en iyi şekilde temsil eden Sayın Harun Tüfekci’nin partimizde uygulanan üç dönem kuralından dolayı tekrar aday olamamasından dolayı Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde yeni yatırımların ve hizmetlerin yapılması, mevcutların takip edilmesi noktasında TBMM de Seydişehirli bir milletvekilimizin olması en büyük arzumuzdur. Şayet yüce Allah şahsıma millete vekil olma görevini nasip ederse Ülkemizi ve Konya’mızı Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında layıkıyla temsil edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Hizmet bayrağını taşımak üzere milletvekilliği görevine talip olan diğer dava arkadaşlarıma da çıktıkları yolda başarılar diliyorum dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.