ADAY ADAYI ARIKAN ÇUMRA, HADİM, TAŞKENT İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 01:44, Güncelleme: 23.02.2015 - 01:44
 

ADAY ADAYI ARIKAN ÇUMRA, HADİM, TAŞKENT İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

7 Haziran?da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Pazar günü Çumra, Hadim ve Taşkent İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Pazar günü Çumra, Hadim ve Taşkent İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlk olarak Çumra İlçe Teşkilatını ziyaret eden Arıkan, burada İlçe Başkanı Ufuk Yağcı, Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Çumra İlçesinden Hadim’e geçen Arıkan, İlçe Başkanı Saffet Duran, Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Hadim İlçesinden Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Taşkent ilçesine giden Arıkan, İlçe Başkanı Abdulbaki Acet, Belediye Başkanı Osman Arı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Çumra, Hadim ve Taşkent ziyaretlerinde Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, uzun yıllar akademisyen olarak Konya’ya hizmet ettiğini belirterek, şimdi ise bilimle siyaseti birleştirerek Konya’mıza ve Ülkemize önemli hizmetlerde bulunmak istediğini söyledi.
7 Haziran?da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Pazar günü Çumra, Hadim ve Taşkent İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan Pazar günü Çumra, Hadim ve Taşkent İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlk olarak Çumra İlçe Teşkilatını ziyaret eden Arıkan, burada İlçe Başkanı Ufuk Yağcı, Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Çumra İlçesinden Hadim’e geçen Arıkan, İlçe Başkanı Saffet Duran, Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Hadim İlçesinden Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Taşkent ilçesine giden Arıkan, İlçe Başkanı Abdulbaki Acet, Belediye Başkanı Osman Arı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Çumra, Hadim ve Taşkent ziyaretlerinde Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, uzun yıllar akademisyen olarak Konya’ya hizmet ettiğini belirterek, şimdi ise bilimle siyaseti birleştirerek Konya’mıza ve Ülkemize önemli hizmetlerde bulunmak istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.