KEMALETTİN ATALAY?DAN İLÇELERE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 04:38, Güncelleme: 24.02.2015 - 04:38
 

KEMALETTİN ATALAY?DAN İLÇELERE ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek bir süre istişarelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek bir süre istişarelerde bulundu. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olan Kemalettin Atalay, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi. İlçe ziyaretlerine ilk olarak Yalıhüyük’ten başlayan Atalay, sırasıyla Ahırlı, Bozkır, Hadim, Güneysınır, Taşkent, Çumra ve Beyşehir ilçelerini ziyaret etti. Ziyarette bulunduğu Ak Parti İlçe Teşkilatları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay’ı teşkilatlarda adeta bağrına bastı. Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır, Hadim, Güneysınır, Taşkent, Çumra ve Beyşehir ilçelerinde ilçe başkanları, Belediye Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Atalay; “Ziyarette bulunduğumuz ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bizleri sıcak bir ortamda, gayet samimi bir şekilde karşıladılar. Kendilerine yakın ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Teşkilatçılığın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade eden Konya Milletvekili aday adayı Kemalettin Atalay, “Yıllarca Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı olarak hizmet ettiğim ilçe ve bölgeme bu defa milletvekili olarak hizmet etmek için bu ulvi göreve talip oldum” diye konuştu.   
Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek bir süre istişarelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek bir süre istişarelerde bulundu.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olan Kemalettin Atalay, partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

İlçe ziyaretlerine ilk olarak Yalıhüyük’ten başlayan Atalay, sırasıyla Ahırlı, Bozkır, Hadim, Güneysınır, Taşkent, Çumra ve Beyşehir ilçelerini ziyaret etti. Ziyarette bulunduğu Ak Parti İlçe Teşkilatları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Kemalettin Atalay’ı teşkilatlarda adeta bağrına bastı.

Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır, Hadim, Güneysınır, Taşkent, Çumra ve Beyşehir ilçelerinde ilçe başkanları, Belediye Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Atalay; “Ziyarette bulunduğumuz ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bizleri sıcak bir ortamda, gayet samimi bir şekilde karşıladılar. Kendilerine yakın ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Teşkilatçılığın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade eden Konya Milletvekili aday adayı Kemalettin Atalay, “Yıllarca Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı olarak hizmet ettiğim ilçe ve bölgeme bu defa milletvekili olarak hizmet etmek için bu ulvi göreve talip oldum” diye konuştu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.