CHP KONYA MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINA 2 SEYDİŞEHİRLİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2015 - 04:54, Güncelleme: 26.02.2015 - 04:54
 

CHP KONYA MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINA 2 SEYDİŞEHİRLİ

Cumhuriyet Halk Partisi?nin gerçekleştireceği ön seçime Seydişehirli iki hemşerimiz Konya milletvekili adayı olmak için başvuracaklar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin  gerçekleştireceği ön seçime Seydişehirli iki hemşerimiz Konya milletvekili adayı olmak için başvuracaklar. Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Yunus Uysal, önseçim öncesi Konya Milletvekilliği için 39 kişinin başvurduğunu ve bu kişilerden 2 sininde Seydişehir kökenli olduğunu söyledi. CHP’nin Konya’da önseçim yapması nedeniyle parti teşkilatlarının dolup taştığını belirten Başkan Uysal “7 Haziran 2015 Milletvekilli seçimleri için partimizde güzel bir yarış başlamıştır. 2011 yılı genel seçimlerinde 14 aday adayı bulamazken şuanda 39 arkadaşımız müracaat etmiş durumdalar. Bu arkadaşlarımızdan 2 si de Seydişehir kökenlidir. Birisi CHP’ye genel sekreterlik yapmış Mustafa Üstündağ’ın oğlu Oğuz Üstündağ diğeri ise Kozlu Mahallesi’nden emekli öğretmen Hakkı Dindar’dır.7 hazirandaki seçimde Cumhuriyet Halk partisinin iktidar olacağına inancım tamdır. Bu seçim bir anlamda tabanın seçimi olacak ve vermiş olduğumuz bu mücadele tabanın tüm katmanlarına yayılacaktır. Kuruluşundan bugüne ülkenin bölünmez bütünlüğünün savunucusu ve laik, çağdaş düşüncenin savunucusu olan arkadaşlarımızı meclise taşımak görevimizidir. Partimize başvuru yapan tüm arkadaşlarımıza başarılar diler saygılar sunarım.” Şeklinde konuştu
Cumhuriyet Halk Partisi?nin gerçekleştireceği ön seçime Seydişehirli iki hemşerimiz Konya milletvekili adayı olmak için başvuracaklar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin  gerçekleştireceği ön seçime Seydişehirli iki hemşerimiz Konya milletvekili adayı olmak için başvuracaklar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Yunus Uysal, önseçim öncesi Konya Milletvekilliği için 39 kişinin başvurduğunu ve bu kişilerden 2 sininde Seydişehir kökenli olduğunu söyledi.

CHP’nin Konya’da önseçim yapması nedeniyle parti teşkilatlarının dolup taştığını belirten Başkan Uysal “7 Haziran 2015 Milletvekilli seçimleri için partimizde güzel bir yarış başlamıştır. 2011 yılı genel seçimlerinde 14 aday adayı bulamazken şuanda 39 arkadaşımız müracaat etmiş durumdalar. Bu arkadaşlarımızdan 2 si de Seydişehir kökenlidir. Birisi CHP’ye genel sekreterlik yapmış Mustafa Üstündağ’ın oğlu Oğuz Üstündağ diğeri ise Kozlu Mahallesi’nden emekli öğretmen Hakkı Dindar’dır.7 hazirandaki seçimde Cumhuriyet Halk partisinin iktidar olacağına inancım tamdır. Bu seçim bir anlamda tabanın seçimi olacak ve vermiş olduğumuz bu mücadele tabanın tüm katmanlarına yayılacaktır. Kuruluşundan bugüne ülkenin bölünmez bütünlüğünün savunucusu ve laik, çağdaş düşüncenin savunucusu olan arkadaşlarımızı meclise taşımak görevimizidir. Partimize başvuru yapan tüm arkadaşlarımıza başarılar diler saygılar sunarım.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.