MAHMUT ESAT ANADOLU LİSESİ BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2015 - 12:46, Güncelleme: 03.04.2015 - 12:46
 

MAHMUT ESAT ANADOLU LİSESİ BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR

Daha öncede bir çok projeye imza atan ve büyük başarılar yakalayan ilçemizin marka okulu Mahmut Esat Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

TÜBİTAK Konya Bölge Koordinatörlüğü grubu içinde yer alan Konya, Isparta, Antalya, Denizli ve Burdur illerinin yarıştığı TÜBİTAK tarafından düzenlenen“46.Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışması”nda okulumuz hazırladığı “Aile İçi Psikolojik Şiddetin Gençler Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi” konulu anketprojesi ile kabul edilen 300 proje arasında Psikoloji dalında birinci seçilerek okulumuz ve ilçemiz için büyük gurur kaynağı olmuştu.Konya’da yapılan bölge finallerinde de aynı başarıyı yakalayan okulumuz bölge ikincisi olmuştur. Okul Müdürü Mehmet KARAKUŞAK; “Bölge finallerinde ikinci olan okulumuzun bu başarıyı yakalamasında büyük katkısı olan öğrencilerimiz Sebahat Konuş ve Şerife Bilici’ye, Felsefe Öğretmenimiz Ayşe Ünüvar’, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Küçük’e teşekkürlerini bildirdi. Gelecek yıllarda da her branşta yapacakları projelerle de okul ve ilçemizin adını tüm Türkiye’de duyuracaklarını” söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih KÜÇÜK ise;“Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin bu tür projelerde daha fazla bulunmalarının sağlanması ve teşviki için üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirme konusunda istekli ve kararlıyız. Başarılarından dolayı okulumuzu, öğrencilerimizi ve katkı sağlayan herkesi tebrik eder, başarılar dilerim ” dedi.  
Daha öncede bir çok projeye imza atan ve büyük başarılar yakalayan ilçemizin marka okulu Mahmut Esat Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

TÜBİTAK Konya Bölge Koordinatörlüğü grubu içinde yer alan Konya, Isparta, Antalya, Denizli ve Burdur illerinin yarıştığı TÜBİTAK tarafından düzenlenen“46.Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışması”nda okulumuz hazırladığı “Aile İçi Psikolojik Şiddetin Gençler Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi” konulu anketprojesi ile kabul edilen 300 proje arasında Psikoloji dalında birinci seçilerek okulumuz ve ilçemiz için büyük gurur kaynağı olmuştu.Konya’da yapılan bölge finallerinde de aynı başarıyı yakalayan okulumuz bölge ikincisi olmuştur.

Okul Müdürü Mehmet KARAKUŞAK; “Bölge finallerinde ikinci olan okulumuzun bu başarıyı yakalamasında büyük katkısı olan öğrencilerimiz Sebahat Konuş ve Şerife Bilici’ye, Felsefe Öğretmenimiz Ayşe Ünüvar’, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih Küçük’e teşekkürlerini bildirdi. Gelecek yıllarda da her branşta yapacakları projelerle de okul ve ilçemizin adını tüm Türkiye’de duyuracaklarını” söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih KÜÇÜK ise;“Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin bu tür projelerde daha fazla bulunmalarının sağlanması ve teşviki için üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirme konusunda istekli ve kararlıyız. Başarılarından dolayı okulumuzu, öğrencilerimizi ve katkı sağlayan herkesi tebrik eder, başarılar dilerim ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.