FİNAL OKULLARI İLK SINAVINI YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2015 - 02:11, Güncelleme: 23.05.2015 - 02:11
 

FİNAL OKULLARI İLK SINAVINI YAPTI

Dershanelerin dönüşüm proğramı çerçevesinde ilçemizde bulunan Final Dergisi Dershanesi de Anasınıfı, Ortaokul ve KPSS kurslarına dönüşüyor.

Bu çerçevede Final Ortaokulu 23 Mayıs 2015 cumartesi günü ilk hizmetini gerçekleştirdi. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Final Okulları Müdürü İsmail Saylam; “Dershanecilik geleneğinden geliyoruz.Dershanecilikte başarılı öğrencileri ödüllendirme vardır. Biz de hem okulumuzu tanıtmak , hem de hak edene hak ettiği desteği vermek için 4,5,6 ve 7.sınıflara ödüllü bir sınav uyguladık.Sınavlarımız 4 ayrı seansta yapıldı ve tam Finale uygun bir olgunlukla gerçekleşti.İnşallah bu yıl Seydişehirimizde ,Anasınıfı,Ortaokul  ve KPSS olarak hizmete başlayacağız.Finalin 35 yıllık deneyimini; güçlü bir yönetim , titizlikle oluşturulmuş yepyeni ,dinamik bir kadro ile destekleyerek Seydişehir’e aktaracağız. Bu konuda verdiğimiz her sözün sonuna kadar takipçisi olacağız ve bize emanet edilen çocuklarımızı hem sınavlara hem de hayata hazırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi
Dershanelerin dönüşüm proğramı çerçevesinde ilçemizde bulunan Final Dergisi Dershanesi de Anasınıfı, Ortaokul ve KPSS kurslarına dönüşüyor.

Bu çerçevede Final Ortaokulu 23 Mayıs 2015 cumartesi günü ilk hizmetini gerçekleştirdi.

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Final Okulları Müdürü İsmail Saylam; “Dershanecilik geleneğinden geliyoruz.Dershanecilikte başarılı öğrencileri ödüllendirme vardır. Biz de hem okulumuzu tanıtmak , hem de hak edene hak ettiği desteği vermek için 4,5,6 ve 7.sınıflara ödüllü bir sınav uyguladık.Sınavlarımız 4 ayrı seansta yapıldı ve tam Finale uygun bir olgunlukla gerçekleşti.İnşallah bu yıl Seydişehirimizde ,Anasınıfı,Ortaokul  ve KPSS olarak hizmete başlayacağız.Finalin 35 yıllık deneyimini; güçlü bir yönetim , titizlikle oluşturulmuş yepyeni ,dinamik bir kadro ile destekleyerek Seydişehir’e aktaracağız. Bu konuda verdiğimiz her sözün sonuna kadar takipçisi olacağız ve bize emanet edilen çocuklarımızı hem sınavlara hem de hayata hazırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.