ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN KOMUTANLARLA VEDA VE İFTAR YEMEĞİNDE DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2015 - 03:01, Güncelleme: 29.06.2015 - 03:01
 

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN KOMUTANLARLA VEDA VE İFTAR YEMEĞİNDE DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Uzun süredir Seydişehir?de görev yapan ve Harp Malulü Gaziler ve Şehitler derneğinin ilçede kurulmasında büyük emekleri olan Garnizon Komutanı ve Askerlik şube Başkanı?nın tayininin çıkması sebebiyle Şehit Aileleri ve Gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi.

Seydişehir’de 5 yıl görev yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık,  6 yıl görev yapan Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör’ün aileleriyle katıldığı veda iftar yemeğine Şehit aileleri ve Gazilerde hazır bulundu. İftar yemeğinden sonra yemeğe katılanlar, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve şehitler derneğine geçerek sohbet ettiler. Seydişehir Şehitler ve Gaziler Derneği başkanı Yakup Söğüt, ilçeden ayrılacak olan iki komutana derneğin açılmasında büyük katkılarının olduğunu belirterek yakından alakalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti. Duygulu anıların da yaşandığı dernek binasında ilçeden tayinleri nedeniyle ayrılacak olan iki komutan, Seydişehir’de güzel günler geçirdiklerini Şehit ve Gazi ailelerinin kendilerinin dostları olduğunu belirterek helallik istediler. Dernek Başkanı Yakup Söğüt yaptığı konuşmasında; “Derneğimizin açılmasında büyük emeği geçen siz değerli komutanlarımızdan ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Sizlerden ben ve üyelerimiz çok memnunduk. Esas sizler haklarınızı helal edin.”şeklinde konuştu. Veda iftar yemeği dernek önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi komutan ve ailelerin Şehit ve Gazi aileleri ile tek tek vedalaşması ile sona erdi.
Uzun süredir Seydişehir?de görev yapan ve Harp Malulü Gaziler ve Şehitler derneğinin ilçede kurulmasında büyük emekleri olan Garnizon Komutanı ve Askerlik şube Başkanı?nın tayininin çıkması sebebiyle Şehit Aileleri ve Gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi.

Seydişehir’de 5 yıl görev yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık,  6 yıl görev yapan Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör’ün aileleriyle katıldığı veda iftar yemeğine Şehit aileleri ve Gazilerde hazır bulundu.

İftar yemeğinden sonra yemeğe katılanlar, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve şehitler derneğine geçerek sohbet ettiler.

Seydişehir Şehitler ve Gaziler Derneği başkanı Yakup Söğüt, ilçeden ayrılacak olan iki komutana derneğin açılmasında büyük katkılarının olduğunu belirterek yakından alakalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti.

Duygulu anıların da yaşandığı dernek binasında ilçeden tayinleri nedeniyle ayrılacak olan iki komutan, Seydişehir’de güzel günler geçirdiklerini Şehit ve Gazi ailelerinin kendilerinin dostları olduğunu belirterek helallik istediler.

Dernek Başkanı Yakup Söğüt yaptığı konuşmasında; “Derneğimizin açılmasında büyük emeği geçen siz değerli komutanlarımızdan ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Sizlerden ben ve üyelerimiz çok memnunduk. Esas sizler haklarınızı helal edin.”şeklinde konuştu.

Veda iftar yemeği dernek önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi komutan ve ailelerin Şehit ve Gazi aileleri ile tek tek vedalaşması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.