DÜĞÜN NİŞAN İŞİ GÜNEY ORGANİZASYONUN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2013 - 05:45, Güncelleme: 16.01.2013 - 05:45
 

DÜĞÜN NİŞAN İŞİ GÜNEY ORGANİZASYONUN

Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan Güney Organizasyon vatandaşlara daha kaliteli hizmet verecek.

   Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan Güney Organizasyon vatandaşlara daha kaliteli hizmet verecek  Açılışını Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ın yaptığı törende Güney Organizasyon sahibi Cemal Güney, mağazayı davetlilere gezdirdi. Düğün nişan, kına,sünnet,mağaza açılışı gibi çeşitli özel gün ve gecelerde şık organizasyon tasarımları ile Seydişehir’e hizmet veren Güney Organizasyon düğün  sezonunun açılmasına kısa bir süre kala  vatandaşlara yeni yerinde hizmet verecek. Seydişehir’de özel gün ve gecelerde iki senedir organizasyon düzenleyen Organizatör Cemal Güney: “Sektörel amacımız  Seydişehir halkına farklılığı yaşatarak tam donanımlı müzik ziyafeti sunmaktır. İnsanların özel gün ve gecelerde yaşadıkları o mutlu anılarını ölümsüzleştirmektir.  Yani düğün günü düğün sahibi misafirimizdir. Düğün salonu, pastacı, kameraman gibi düğünün vazgeçilmez parçalarını bir bütün olarak halkımıza sunuyoruz. Düğün sahibinde olası telaş, panik yada aksilikleri yok ederek insanların güzel bir organizasyonla mutlu olmalarını sağlıyoruz.Seydişehir daha iyiyi ve güzeli hak ediyor.Profesyonel olarak daha güzel ve farklı organizasyonları gerçekleştirmek için proje çalışmaları yapıyorum. Bu konuda da üyesi olduğum KOSGEP’le iş birliği içerisindeyim” Dedi. İlçede isteğe göre tasarlanan nikah şekeri imalatında da ilk olan Güney Organizasyon ; sünnetlerde fayton sefası, açılışlarda palyaço ve masa-sandalye giydirme gibi tüm organizasyonları ile de dikkat çekmektedir. Belediye Düğün Salonu, Gönülbağı düğün salon Halk Eğitim Düğün salonu gibi birçok salon ve mekanda şık ve zarif tasarımları ile beğeni toplayan Güney organizasyon müşteri memnuniyetine birincil derecede de önem vermektir. Taşındıkları yeni mağazalarında farklı bir konseptle halka hizmet ettiklerini belirten Organizatör Cemal Güney, mağazalarında tanzimli çiçek satışı da yaptıklarını söyledi. Güney Organizasyon Koordine Müdürü Mehmet Güney “Yeni sezonda güçlü açık hava ses,ışık sistemleri ile de Seydişehir halkının ve kurumlarının gözdesi olacağız.” Dedi.
Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan Güney Organizasyon vatandaşlara daha kaliteli hizmet verecek.

 

 Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan Güney Organizasyon vatandaşlara daha kaliteli hizmet verecek

 Açılışını Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ın yaptığı törende Güney Organizasyon sahibi Cemal Güney, mağazayı davetlilere gezdirdi.

Düğün nişan, kına,sünnet,mağaza açılışı gibi çeşitli özel gün ve gecelerde şık organizasyon tasarımları ile Seydişehir’e hizmet veren Güney Organizasyon düğün  sezonunun açılmasına kısa bir süre kala  vatandaşlara yeni yerinde hizmet verecek.

Seydişehir’de özel gün ve gecelerde iki senedir organizasyon düzenleyen Organizatör Cemal Güney:

“Sektörel amacımız  Seydişehir halkına farklılığı yaşatarak tam donanımlı müzik ziyafeti sunmaktır. İnsanların özel gün ve gecelerde yaşadıkları o mutlu anılarını ölümsüzleştirmektir.  Yani düğün günü düğün sahibi misafirimizdir. Düğün salonu, pastacı, kameraman gibi düğünün vazgeçilmez parçalarını bir bütün olarak halkımıza sunuyoruz. Düğün sahibinde olası telaş, panik yada aksilikleri yok ederek insanların güzel bir organizasyonla mutlu olmalarını sağlıyoruz.Seydişehir daha iyiyi ve güzeli hak ediyor.Profesyonel olarak daha güzel ve farklı organizasyonları gerçekleştirmek için proje çalışmaları yapıyorum. Bu konuda da üyesi olduğum KOSGEP’le iş birliği içerisindeyim” Dedi.

İlçede isteğe göre tasarlanan nikah şekeri imalatında da ilk olan Güney Organizasyon ; sünnetlerde fayton sefası, açılışlarda palyaço ve masa-sandalye giydirme gibi tüm organizasyonları ile de dikkat çekmektedir.

Belediye Düğün Salonu, Gönülbağı düğün salon Halk Eğitim Düğün salonu gibi birçok salon ve mekanda şık ve zarif tasarımları ile beğeni toplayan Güney organizasyon müşteri memnuniyetine birincil derecede de önem vermektir.

Taşındıkları yeni mağazalarında farklı bir konseptle halka hizmet ettiklerini belirten Organizatör Cemal Güney, mağazalarında tanzimli çiçek satışı da yaptıklarını söyledi.

Güney Organizasyon Koordine Müdürü Mehmet Güney “Yeni sezonda güçlü açık hava ses,ışık sistemleri ile de Seydişehir halkının ve kurumlarının gözdesi olacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.