ÜMİT ÇOCUKLARINDAN YARDIMLARA DEVAM?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2015 - 02:52, Güncelleme: 03.09.2015 - 02:52
 

ÜMİT ÇOCUKLARINDAN YARDIMLARA DEVAM?

Seydişehir Ümit Çocukları Derneğinin ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardımı devam ediyor.

Ümit Çocukları Derneği, Kesecik Mahallesinde yaşayan doğuştan engelli olan Fatma Özmen’e(80) akülü araba yardımında bulundu. Seydişehir Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, yardıma ihtiyacı olan herkese el uzattıklarını, dernek olarak bundan sonra da yardım edeceklerini  söyledi. 80 yaşında ki Fatma Özmen doğuştan engelli ve 11 çocuğu olmuş bu çocuklardan 6 tanesini kaybetmiş ve 5 çocuk annesi.  Ümit Çocukları derneği tarafından Kesecik Mah. yaşayan Fatma Özmen’e teslim edilen akülü arabanın  belden aşağısının tutmadığını ve  akülü tekerlekli sandalye araba ihtiyacı olduğunu gören bir hayırsever kadının  bağışı ile temin edildiği bildirildi.
Seydişehir Ümit Çocukları Derneğinin ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardımı devam ediyor.

Ümit Çocukları Derneği, Kesecik Mahallesinde yaşayan doğuştan engelli olan Fatma Özmen’e(80) akülü araba yardımında bulundu.

Seydişehir Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, yardıma ihtiyacı olan herkese el uzattıklarını, dernek olarak bundan sonra da yardım edeceklerini  söyledi.

80 yaşında ki Fatma Özmen doğuştan engelli ve 11 çocuğu olmuş bu çocuklardan 6 tanesini kaybetmiş ve 5 çocuk annesi. 

Ümit Çocukları derneği tarafından Kesecik Mah. yaşayan Fatma Özmen’e teslim edilen akülü arabanın  belden aşağısının tutmadığını ve  akülü tekerlekli sandalye araba ihtiyacı olduğunu gören bir hayırsever kadının  bağışı ile temin edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.