ÜLKÜ OCAKLARININ TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜNE DEĞİRMENCİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BÜYÜK İLGİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2015 - 01:01, Güncelleme: 09.09.2015 - 01:01
 

ÜLKÜ OCAKLARININ TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜNE DEĞİRMENCİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BÜYÜK İLGİ

Ülkü ocaklarının Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eş zamanlı teröre lanet yürüyüşleri Seydişehir?de de yapılarak ses getirdi.

Ülkü ocaklarının Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eş zamanlı teröre lanet yürüyüşleri Seydişehir’de de yapılarak ses getirdi. Teröre lanet yürüyüşüne değirmenci mahallesinde yaşayan vatandaşların ilgi göstermesi dikkat çekti. Farklı bir kültüre sahip değirmenci mahallesinde yaşayan abdalların yürüyüşe bayraklarla katılıp devlete sahip çıkması takdir topladı.  Bölücü terör örgütünün hain saldırıları sonrası iki gün içinde 32 şehit verilmesinden sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de geniş bir katılımla lanetlendi.  Seydişehir ülkü ocakları tarafından organize edilen protesto eylemi tüm Türkiye’de olduğu gibi saat 19.00 da da Seydişehir Hükümet Konağı önünde başladı. Hükümet Konağı toplanan grup Türk bayrakları ile ağızlarına bağladıkları siyah bantlarla Seydişehir Belediyesi yanında buluna Şehitlik anıtı önüne kadar yürüdü.   Eyleme  Seydişehir  Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, MHP İlçe Başkanı  Abdullah Söğüt,  Türk Eğitim Sen Seydişehir Şube Başkanı  İbrahim Çetinel, Seydişehir Ülkü Ocakları  Başkanı   Abdullah Özyüksel ve 7 den yetmişe birçok Seydişehirli katıldı. Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel “ Şimdiye kadar çok uyardık çok konuştuk sesimizi dinleyen olmadı,  bu eylemde konuşmayarak sessiz bir şekilde terörü lanetliyoruz ve bizim bu sessizliğimize Ankara’nın anlamasını istiyoruz, bu sessizlik pek hayra alamet olmadığının bilinmesini istiyoruz” dedi. Şehitlik önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra şehitler için kuranı kerim tilaveti sonrası dua edildi.  Tam protesto bitti derken Seydişehir değirmenci mahallesinden kalabalık bir grup eyleme destek vermek için alana gelmesi ile sessizlik bozuldu ve burada kalabalık tekrar toplanarak terör örgütü aleyhinde sloganlar atarak tekrar hükümet konağı önüne kadar yürüdü.  
Ülkü ocaklarının Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eş zamanlı teröre lanet yürüyüşleri Seydişehir?de de yapılarak ses getirdi.

Ülkü ocaklarının Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eş zamanlı teröre lanet yürüyüşleri Seydişehir’de de yapılarak ses getirdi.

Teröre lanet yürüyüşüne değirmenci mahallesinde yaşayan vatandaşların ilgi göstermesi dikkat çekti.

Farklı bir kültüre sahip değirmenci mahallesinde yaşayan abdalların yürüyüşe bayraklarla katılıp devlete sahip çıkması takdir topladı.

 Bölücü terör örgütünün hain saldırıları sonrası iki gün içinde 32 şehit verilmesinden sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de geniş bir katılımla lanetlendi.

 Seydişehir ülkü ocakları tarafından organize edilen protesto eylemi tüm Türkiye’de olduğu gibi saat 19.00 da da Seydişehir Hükümet Konağı önünde başladı. Hükümet Konağı toplanan grup Türk bayrakları ile ağızlarına bağladıkları siyah bantlarla Seydişehir Belediyesi yanında buluna Şehitlik anıtı önüne kadar yürüdü.  

Eyleme  Seydişehir  Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, MHP İlçe Başkanı  Abdullah Söğüt,  Türk Eğitim Sen Seydişehir Şube Başkanı  İbrahim Çetinel, Seydişehir Ülkü Ocakları  Başkanı   Abdullah Özyüksel ve 7 den yetmişe birçok Seydişehirli katıldı.

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel “ Şimdiye kadar çok uyardık çok konuştuk sesimizi dinleyen olmadı,  bu eylemde konuşmayarak sessiz bir şekilde terörü lanetliyoruz ve bizim bu sessizliğimize Ankara’nın anlamasını istiyoruz, bu sessizlik pek hayra alamet olmadığının bilinmesini istiyoruz” dedi.

Şehitlik önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra şehitler için kuranı kerim tilaveti sonrası dua edildi.

 Tam protesto bitti derken Seydişehir değirmenci mahallesinden kalabalık bir grup eyleme destek vermek için alana gelmesi ile sessizlik bozuldu ve burada kalabalık tekrar toplanarak terör örgütü aleyhinde sloganlar atarak tekrar hükümet konağı önüne kadar yürüdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.