SEYDİŞEHİR?İN MERKEZİNE ŞEHİR MEYDANI YAPILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2015 - 12:12, Güncelleme: 10.09.2015 - 12:12
 

SEYDİŞEHİR?İN MERKEZİNE ŞEHİR MEYDANI YAPILIYOR

Seydişehir Belediyesi 3 Bin 500 M² alana kuracağı Şehir Meydanı için çalışmaları başlattı.

Başkan Mehmet Tutal, “Seydişehir’in hak ettiği gibi bir meydana kavuşması için çalışmaları başlattık.” Seydişehir’de projeler bir bir hayata geçmeye başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir meydanı yapılması için talimatları verdi.Başkan Tutal, ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin icra edilebileceği bir meydanın olmadığını dile getirerek, büyük bir ilçe olan Seydişehir için elzem bir çalışma olduğu söyledi. Mili Egemenlik Caddesi’nde başlatılan çalışma ise yapım aşamasında. Bakanlıktan 280 Bin TL desteği var. Başkan Tutal’ın girişimleri sonucu yapımına başlanılan Projenin, Kültür ve Turizm Bakanlı tarafından 280 Bin lira desteği bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediyenin mevcut gelirleri ile hizmetlerin ancak çok cüzi bir kısmının yapılabileceğini belirterek bakanlık yetkilerinin projelerin değerlendirilmesi ve destek olunması noktasındaki  gayretleri için kendilerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkezinde yaşanabilir alanlar projesi ile bazı kamu bölgeleri yeşil alan park ve benzeri alan olarak kullanılabilecek. Jandarma Karakolu bölgesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Eski Sağlık Lisesi Bölgesi de restore edilmesi planlanan alanlar arasında yer alıyor. Milli Egemenlik Caddesi üzerinde 3 Bin 500 m² alanda proje çalışması başlatılan meydanda, bundan sonra konser ve   Ramazan etkinlikleri gibi programlar yapılabilecek ve çok amaçlı olarak halkın hizmetine sunulmuş olacak. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha önce park olarak kullanılan ve yeterince faydalanılamayan bölgenin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da  desteği ile restore edildiğini söyledi. Başkan Tutal, “Seydişehir hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe. Geçmiş dönemlerde Seydişehir’e güzel hizmetlerde bulunulmuş fakat ilçemize artık yeterli gelmemektedir. Seydişehir’in hak ettiği gibi bir meydana kavuşması için çalışmaları başlattık. İlçemizin bir çok bölgesinde yaşanabilir yeşil alanlar oluşturuyoruz. Projelerimiz bakanlıklar tarafından destek görüyor.” Dedi.  
Seydişehir Belediyesi 3 Bin 500 M² alana kuracağı Şehir Meydanı için çalışmaları başlattı.

Başkan Mehmet Tutal, “Seydişehir’in hak ettiği gibi bir meydana kavuşması için çalışmaları başlattık.”

Seydişehir’de projeler bir bir hayata geçmeye başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir meydanı yapılması için talimatları verdi.Başkan Tutal, ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlerin icra edilebileceği bir meydanın olmadığını dile getirerek, büyük bir ilçe olan Seydişehir için elzem bir çalışma olduğu söyledi. Mili Egemenlik Caddesi’nde başlatılan çalışma ise yapım aşamasında.

Bakanlıktan 280 Bin TL desteği var.

Başkan Tutal’ın girişimleri sonucu yapımına başlanılan Projenin, Kültür ve Turizm Bakanlı tarafından 280 Bin lira desteği bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediyenin mevcut gelirleri ile hizmetlerin ancak çok cüzi bir kısmının yapılabileceğini belirterek bakanlık yetkilerinin projelerin değerlendirilmesi ve destek olunması noktasındaki  gayretleri için kendilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir merkezinde yaşanabilir alanlar projesi ile bazı kamu bölgeleri yeşil alan park ve benzeri alan olarak kullanılabilecek. Jandarma Karakolu bölgesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Eski Sağlık Lisesi Bölgesi de restore edilmesi planlanan alanlar arasında yer alıyor.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde 3 Bin 500 m² alanda proje çalışması başlatılan meydanda, bundan sonra konser ve   Ramazan etkinlikleri gibi programlar yapılabilecek ve çok amaçlı olarak halkın hizmetine sunulmuş olacak. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha önce park olarak kullanılan ve yeterince faydalanılamayan bölgenin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da  desteği ile restore edildiğini söyledi. Başkan Tutal, “Seydişehir hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe. Geçmiş dönemlerde Seydişehir’e güzel hizmetlerde bulunulmuş fakat ilçemize artık yeterli gelmemektedir. Seydişehir’in hak ettiği gibi bir meydana kavuşması için çalışmaları başlattık. İlçemizin bir çok bölgesinde yaşanabilir yeşil alanlar oluşturuyoruz. Projelerimiz bakanlıklar tarafından destek görüyor.” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.