MHP KADIN KOLLARINDAN BAYRAM MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2015 - 06:49, Güncelleme: 28.09.2015 - 06:49
 

MHP KADIN KOLLARINDAN BAYRAM MESAJI

MHP Kadın Kolları Başkanı Keziban GÖREN, Kurban Bayramı münasebeti ile, çalışma arkadaşlarıyla beraber Kavak Mahallemizde yalnız yaşayan Hasan YILMAZ?ı ziyaret ederek bayramını kutladılar.

Başkan GÖREN; "Kurban Bayramı dolayısıyla gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yoksulların, kimsesizlerin, yalnızların ve akrabaların ziyaret edildiği günler olarak anlam ifade etmektedir. İnsanların mutlu olduğu, huzur bulduğu maneviyatını, davranışları ile gösterildiği günlerdir. Maalesef Kurban Bayramını terör belası ile ve her gün şehit haberleri ile yaşıyoruz. İnsanlar maddi ve manevi sıkıntılar içerisindedir. Anaların gözyaşları dinmek bilmiyor. AKP’nin politikaları her alanda iflas etmiştir. Sıfır sorunla aldıkları devleti, komşusuz bırakarak, ateş çemberi içerisine atmışlardır. Ekonomimiz bitmiş, satmadıkları ne bir fabrika, nede madenlerimiz elde kalmıştır. Özelleştirilmeden gelen paralar çarçur edilmiş, milletvekili çocukları gemicikler alarak, paraları ayakkabı kutularında istif etmişler, yıllarca çözüm süreci ile insanları kandıran AKP, bu sürecin ihanet süreci olduğunu bir fiil PKK’nın güçlendirildiğini itiraf etmek zorunda kalmışlardır. Ayrıca dini kullanarak siyaset yapmaları, dine en büyük zararı vermişlerdir. Önümüzde bir seçim süreci vardır. Türk Milleti çok iyi düşünmeli, yalancı vaatlere kanmamalı, mührünü üç hilale vurmalıdır. Zira; tek çare MHP’dir. Bu vesileyle, Türk-İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmenizi Yüce Allah’tan niyaz ederim. İyi Bayramlar."dedi.
MHP Kadın Kolları Başkanı Keziban GÖREN, Kurban Bayramı münasebeti ile, çalışma arkadaşlarıyla beraber Kavak Mahallemizde yalnız yaşayan Hasan YILMAZ?ı ziyaret ederek bayramını kutladılar.

Başkan GÖREN; "Kurban Bayramı dolayısıyla gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yoksulların, kimsesizlerin, yalnızların ve akrabaların ziyaret edildiği günler olarak anlam ifade etmektedir. İnsanların mutlu olduğu, huzur bulduğu maneviyatını, davranışları ile gösterildiği günlerdir. Maalesef Kurban Bayramını terör belası ile ve her gün şehit haberleri ile yaşıyoruz. İnsanlar maddi ve manevi sıkıntılar içerisindedir. Anaların gözyaşları dinmek bilmiyor. AKP’nin politikaları her alanda iflas etmiştir. Sıfır sorunla aldıkları devleti, komşusuz bırakarak, ateş çemberi içerisine atmışlardır. Ekonomimiz bitmiş, satmadıkları ne bir fabrika, nede madenlerimiz elde kalmıştır. Özelleştirilmeden gelen paralar çarçur edilmiş, milletvekili çocukları gemicikler alarak, paraları ayakkabı kutularında istif etmişler, yıllarca çözüm süreci ile insanları kandıran AKP, bu sürecin ihanet süreci olduğunu bir fiil PKK’nın güçlendirildiğini itiraf etmek zorunda kalmışlardır. Ayrıca dini kullanarak siyaset yapmaları, dine en büyük zararı vermişlerdir.

Önümüzde bir seçim süreci vardır. Türk Milleti çok iyi düşünmeli, yalancı vaatlere kanmamalı, mührünü üç hilale vurmalıdır. Zira; tek çare MHP’dir. Bu vesileyle, Türk-İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmenizi Yüce Allah’tan niyaz ederim. İyi Bayramlar."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.