TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2015 - 03:44, Güncelleme: 13.10.2015 - 03:44
 

TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR?

CHP Seydişehir ilçe Başkanı Yunus Uysal son olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Uysal; “10.10.2015 tarihinde  barış devşirmeye Ankara’ya giden kardeşlerimizi, yurttaşlarımızı hain tuzaklarla kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Neden olanları lanetliyoruz. “Terör insanlık suçudur” sözünün anlamı büyüktür. Nereden, kimden gelirse gelsin terörün kendisi insanlığa yöneliktir. Yöresel ve ülkesel değerlendirilemez. Bütün insanlığın karşı koyması gerekir. Saptama budur. Ancak bu durum terörün gerçekleşmesine neden olan veya gerekli önlemleri almayanların eleştirilmesi, Onların vicdan muhasebesine çağırılması, demokrasinin gereği yapamadıkları işte durmamalarının seslendirilmesine engel olamaz. Acılar içerisinde olanları, söylenenleri izliyoruz. Biz hükümette değiliz, sorumluğumuz yok, teröristin tespit edilmesi yetmiyor, eylem yapmadan yakalayamıyoruz gibi aciz söylemlerde bulunan AKP Genel Başkanı sayın Başbakan’ın tavır ve söylemleri yaşananları ne denli ciddiye aldığının göstergesidir.Bu durumlar da elbette yandaşlarının tutum ve davranışlarına yansımaktadır. 10.10.2015 Cumartesi günü, tam da terörün Türkiye’yi sarstığı günde AKP Seydişehir İlçe Örgütü’nün müzikli, coşkulu seçim bürosu açması, kadın kollarının kapı kapı lokum ve karanfil dağıtmalarının yaşananlara karşı ne denli duyarsız olduklarının göstergesi olduğunu kamuoyunun taktirine sunuyoruz.” Dedi.  
CHP Seydişehir ilçe Başkanı Yunus Uysal son olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Uysal; “10.10.2015 tarihinde  barış devşirmeye Ankara’ya giden kardeşlerimizi, yurttaşlarımızı hain tuzaklarla kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Neden olanları lanetliyoruz.

“Terör insanlık suçudur” sözünün anlamı büyüktür. Nereden, kimden gelirse gelsin terörün kendisi insanlığa yöneliktir. Yöresel ve ülkesel değerlendirilemez. Bütün insanlığın karşı koyması gerekir. Saptama budur. Ancak bu durum terörün gerçekleşmesine neden olan veya gerekli önlemleri almayanların eleştirilmesi, Onların vicdan muhasebesine çağırılması, demokrasinin gereği yapamadıkları işte durmamalarının seslendirilmesine engel olamaz.

Acılar içerisinde olanları, söylenenleri izliyoruz. Biz hükümette değiliz, sorumluğumuz yok, teröristin tespit edilmesi yetmiyor, eylem yapmadan yakalayamıyoruz gibi aciz söylemlerde bulunan AKP Genel Başkanı sayın Başbakan’ın tavır ve söylemleri yaşananları ne denli ciddiye aldığının göstergesidir.Bu durumlar da elbette yandaşlarının tutum ve davranışlarına yansımaktadır.

10.10.2015 Cumartesi günü, tam da terörün Türkiye’yi sarstığı günde AKP Seydişehir İlçe Örgütü’nün müzikli, coşkulu seçim bürosu açması, kadın kollarının kapı kapı lokum ve karanfil dağıtmalarının yaşananlara karşı ne denli duyarsız olduklarının göstergesi olduğunu kamuoyunun taktirine sunuyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.