SAADET PARTİSİ KONYA MİLLETVEKİLLERİNİ SEYDİŞEHİR?E TANITTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2015 - 03:13, Güncelleme: 15.10.2015 - 03:13
 

SAADET PARTİSİ KONYA MİLLETVEKİLLERİNİ SEYDİŞEHİR?E TANITTI

İlçe teşkilatlarında Konya 1. Sıra adayı ve Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Tacettin Çetinkaya, diğer adaylardan Mustafa Acar, Ali Genç, İsmail Aydilek partililere tanıtılarak basın toplantısı düzenlediler.

Milletvekillerinin tanıtımı yapıldığı toplantıya Saadet Partisi Seydişehir başkanı Hayri Yılmaz ve partililerde katıldı. Basına açıklamalarda bulunan genel başkan yardımcıları Tacettin Çetinkaya, milletimiz 7 Haziranda Ak Partisine ülkemizi yönetemez hale getirdiniz. Her konuda bu ülkeye zarar verdiniz. Sizi tek başına iktidar yapmayacağız. Koalisyon yapacaksınız diyerek sözlerine başladı. Tacettin Çetinkaya basın açıklamasında şunları söyledi; “Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Maalesef 7 Hazirandan sonra bu önemli sorunlara çözüm üretecek meclis 32 saat ancak çalışabilmiştir. Siyasi belirsizlik var siyasetin önünde engeller var. Eğer baraj kaldırılsaydı koalisyon daha kolay olacaktı.” Dedi. Türkiye’de ciddi oyunlar oynandığına dikkat çeken milletvekili adayı Çetinkaya; Amerika seneler önce ortadoğuda 22 ülkenin sınırları değişecek demişti. Türkiye komşusu bütün ülkelerin bölünerek paramparça oldu. Sıra Türkiye ve İran’a geldi. Bu planı ancak biz bozarız. Onun için Saadet Partisinin meclise girmesi gerekiyor.” Şeklinde konuştu. Her konuda olduğu gibi çiftçimizin de iktidar zamanında büyük zarar gördüğünü söyleyen Çetinkaya, çiftçimizin ürettiği para etmiyor. Ekip dikmesi de engelleniyor. Kuru fasulyeyi, mercimeği, bezelyeyi, buğdayı dışarıdan ihraç ediyoruz. Çiftçimizin kazanması için buğdayın 1 TL olmasını istedik yapmadılar.” Dedi. Tacettin Çetinkaya, ”Bu seçimde Saadet Partililer bir araya gelerek yüreğimizin sesini dinlemeliyiz. Başka partilere oy vermemeli Saadet Partisine oy vermeliyiz.” Diyerek sözlerini bitirdi.  
İlçe teşkilatlarında Konya 1. Sıra adayı ve Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Tacettin Çetinkaya, diğer adaylardan Mustafa Acar, Ali Genç, İsmail Aydilek partililere tanıtılarak basın toplantısı düzenlediler.

Milletvekillerinin tanıtımı yapıldığı toplantıya Saadet Partisi Seydişehir başkanı Hayri Yılmaz ve partililerde katıldı.

Basına açıklamalarda bulunan genel başkan yardımcıları Tacettin Çetinkaya, milletimiz 7 Haziranda Ak Partisine ülkemizi yönetemez hale getirdiniz. Her konuda bu ülkeye zarar verdiniz. Sizi tek başına iktidar yapmayacağız. Koalisyon yapacaksınız diyerek sözlerine başladı.

Tacettin Çetinkaya basın açıklamasında şunları söyledi; “Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Maalesef 7 Hazirandan sonra bu önemli sorunlara çözüm üretecek meclis 32 saat ancak çalışabilmiştir. Siyasi belirsizlik var siyasetin önünde engeller var. Eğer baraj kaldırılsaydı koalisyon daha kolay olacaktı.” Dedi.

Türkiye’de ciddi oyunlar oynandığına dikkat çeken milletvekili adayı Çetinkaya; Amerika seneler önce ortadoğuda 22 ülkenin sınırları değişecek demişti. Türkiye komşusu bütün ülkelerin bölünerek paramparça oldu. Sıra Türkiye ve İran’a geldi. Bu planı ancak biz bozarız. Onun için Saadet Partisinin meclise girmesi gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Her konuda olduğu gibi çiftçimizin de iktidar zamanında büyük zarar gördüğünü söyleyen Çetinkaya, çiftçimizin ürettiği para etmiyor. Ekip dikmesi de engelleniyor. Kuru fasulyeyi, mercimeği, bezelyeyi, buğdayı dışarıdan ihraç ediyoruz. Çiftçimizin kazanması için buğdayın 1 TL olmasını istedik yapmadılar.” Dedi.

Tacettin Çetinkaya, ”Bu seçimde Saadet Partililer bir araya gelerek yüreğimizin sesini dinlemeliyiz. Başka partilere oy vermemeli Saadet Partisine oy vermeliyiz.” Diyerek sözlerini bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.