KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ MALİ KONGRE YAPTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2013 - 12:14, Güncelleme: 21.01.2013 - 12:14
 

KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ MALİ KONGRE YAPTI

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan mali gene kurulu gerçekleşti.

  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan mali gene kurulu gerçekleşti. Yapılan genel kurulda kooperatifin yıllık çalışma raporu, denetim raporları, bilanço ve gelir-gider hesaplarını oy birliğiyle kabul edildi ve 2013 yılı tahmini bütçesi de onandı. Divan başkanlığını Esnaf Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı Mehmet Baybağan üyeliklerini Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Münibüsçiler Derneği Başkanı Gültekin Kaya’nın yaptığı genel kurulda tüzük gereği yapılan seçimde denetim kurullarına Mehmet Kavalcı ve İbrahim Koç getirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal genel kurula katılan üyelerine gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür etti Seydişehir  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin bölge kooperatifleri içersinde iyi bir durumda olduğunu söyleyen Başkan Çatal: “Üyelerimiz kooperatiflerine sahip çıkarsa bölgede ağırlı olan Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi durumunu da daha iyi bir noktaya taşırız.” Dedi. Mali Genel Kurulda 2013 yılında kooperatifin kullandırdığı kredi limitlerini yükselmesinin beklendiği kaydedildi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan mali gene kurulu gerçekleşti.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan mali gene kurulu gerçekleşti.

Yapılan genel kurulda kooperatifin yıllık çalışma raporu, denetim raporları, bilanço ve gelir-gider hesaplarını oy birliğiyle kabul edildi ve 2013 yılı tahmini bütçesi de onandı.

Divan başkanlığını Esnaf Kefalet Kooperatifi Birlik Başkanı Mehmet Baybağan üyeliklerini Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Münibüsçiler Derneği Başkanı Gültekin Kaya’nın yaptığı genel kurulda tüzük gereği yapılan seçimde denetim kurullarına Mehmet Kavalcı ve İbrahim Koç getirildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal genel kurula katılan üyelerine gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür etti

Seydişehir  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin bölge kooperatifleri içersinde iyi bir durumda olduğunu söyleyen Başkan Çatal:

“Üyelerimiz kooperatiflerine sahip çıkarsa bölgede ağırlı olan Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi durumunu da daha iyi bir noktaya taşırız.” Dedi.

Mali Genel Kurulda 2013 yılında kooperatifin kullandırdığı kredi limitlerini yükselmesinin beklendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.