KONURER; ?SEYDİŞEHİR NASIL KALKINACAKSA ONUN ÇABASINDA OLACAĞIZ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2015 - 04:08, Güncelleme: 04.11.2015 - 04:08
 

KONURER; ?SEYDİŞEHİR NASIL KALKINACAKSA ONUN ÇABASINDA OLACAĞIZ

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer ilçe binasında basın mensupları ile bir araya gelerek seçimdeki kazandıkları başarıyı değerlendirdi.

Seçim bitti şimdi iş zamanı diyen başkan Mustafa Konurer; “Memleketin emrindeyiz, Seydişehir’in emrindeyiz. Herkesi kucaklamaya çalışacağız. Her türlü eleştiriye açığız.” Dedi. Toplumla iç içesiniz sizlerin düşünceleri çok önemli diyerek toplantıya katılan basın mensuplarını onure eden Mustafa Konurer, Başbakanın Konya’dan olması sorumluluğumuzu artırdı. Seydişehir’imizin kalkınması için önemli projeler yapmalıyız ve bu projelerin takipçisi olmalıyız. İlk toplantıyı basın mensupları ile yapmak istedik. Sizleri görüşü çok önemlidir.” Şeklinde konuştu. Konurer, seçim çalışmalarında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadıklarını partimizde herkesin üzerine düşeni yaptığını belirterek; “Seydişehir halkı huzur, güven istiyor. Ak Parti olarak alabileceğimiz en yüksek oyu aldık. Seçim çalışmalarımızda emeği geçen dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. İlçe başkanı Konurer basın açıklamasına şöyle devam etti;” Şimdi vakit seçim döneminde milletimize vermiş olduğumuz vaatleri bir bir yerine getirme vaktidir. 2002 yılından bu yana milletimize vermiş olduğumuz sözleri bugüne kadar nasıl yerine getirmiş isek bundan sonrada aynı kararlılıkla yine yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Ak partiyi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, millete efendi olan değil hizmetkâr olan bir parti olması anlayışıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Kasım seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni eder, seçim kampanyamız boyunca ilçe teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alarak büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan ve partimizin gücüne güç katan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder saygılar sunarım.” Diyerek sözlerini bitirdi.  
Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer ilçe binasında basın mensupları ile bir araya gelerek seçimdeki kazandıkları başarıyı değerlendirdi.

Seçim bitti şimdi iş zamanı diyen başkan Mustafa Konurer; “Memleketin emrindeyiz, Seydişehir’in emrindeyiz. Herkesi kucaklamaya çalışacağız. Her türlü eleştiriye açığız.” Dedi.

Toplumla iç içesiniz sizlerin düşünceleri çok önemli diyerek toplantıya katılan basın mensuplarını onure eden Mustafa Konurer, Başbakanın Konya’dan olması sorumluluğumuzu artırdı. Seydişehir’imizin kalkınması için önemli projeler yapmalıyız ve bu projelerin takipçisi olmalıyız. İlk toplantıyı basın mensupları ile yapmak istedik. Sizleri görüşü çok önemlidir.” Şeklinde konuştu.

Konurer, seçim çalışmalarında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadıklarını partimizde herkesin üzerine düşeni yaptığını belirterek; “Seydişehir halkı huzur, güven istiyor. Ak Parti olarak alabileceğimiz en yüksek oyu aldık. Seçim çalışmalarımızda emeği geçen dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe başkanı Konurer basın açıklamasına şöyle devam etti;” Şimdi vakit seçim döneminde milletimize vermiş olduğumuz vaatleri bir bir yerine getirme vaktidir. 2002 yılından bu yana milletimize vermiş olduğumuz sözleri bugüne kadar nasıl yerine getirmiş isek bundan sonrada aynı kararlılıkla yine yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Ak partiyi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, millete efendi olan değil hizmetkâr olan bir parti olması anlayışıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Kasım seçimlerinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni eder, seçim kampanyamız boyunca ilçe teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alarak büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan ve partimizin gücüne güç katan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür eder saygılar sunarım.” Diyerek sözlerini bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.