ASKER UĞURLANMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2015 - 06:19, Güncelleme: 04.11.2015 - 06:19
 

ASKER UĞURLANMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

1995/4 tertip asker adayları sevenleri tarafından vatani görevini yapmak üzere birliklerine uğurlanıyor.

Otogarda ki asker uğurlama törenleri renkli görüntülere sahne oluyorken biryandan da yoğunluk yaşanmasına sebebiyet veriyor. Askere uğurlananlar arasında gazetemizin yazarı Hakkı Balcı’nın oğlu Seyit Ali Balcı da vardı. Uğurlama töreni esnasında otogarda oluşan büyük kalabalığın hep birlikte “En büyük asker bizim asker” diye slogan atması, asker annelerinin göz yaşlarını tutamaması ve asker adaylarının bindikten sonra otobüslerin defalarca tur atması hüzünlü ve gururlu anlar yaşanmasına sebep oldu.  
1995/4 tertip asker adayları sevenleri tarafından vatani görevini yapmak üzere birliklerine uğurlanıyor.

Otogarda ki asker uğurlama törenleri renkli görüntülere sahne oluyorken biryandan da yoğunluk yaşanmasına sebebiyet veriyor.

Askere uğurlananlar arasında gazetemizin yazarı Hakkı Balcı’nın oğlu Seyit Ali Balcı da vardı. Uğurlama töreni esnasında otogarda oluşan büyük kalabalığın hep birlikte “En büyük asker bizim asker” diye slogan atması, asker annelerinin göz yaşlarını tutamaması ve asker adaylarının bindikten sonra otobüslerin defalarca tur atması hüzünlü ve gururlu anlar yaşanmasına sebep oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.