MERKEZ İLKOKULU ÇAY PARTİSİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2015 - 05:24, Güncelleme: 19.12.2015 - 05:24
 

MERKEZ İLKOKULU ÇAY PARTİSİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Merkez ilkokulu hanım velileri birlikte hareket etmenin güzel örneğini verdiler.

Okul Aile birliği ve idareci öğretmenleri müzik eşliğinde güzel bir gün geçirmek hem de okul ihtiyaçlarını karşılamak için tertipledikleri çay gününde veli hanımlar stantlar açarak yapmış oldukları yiyecekleri satarak okula gelir sağladılar. Belediye düğün salonunda düzenlenen çay partisine ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar’da katılarak destek verdi. Beraberce eğlenen hanım veliler Seydişehir’e has ev yemekleriyle de kendilerine ziyafet çektiler. Okul Aile birliği başkanı Hatime Kılınçoğlu, düzenledikleri çay gününün ilk amacının okul velileri arasında birlik oluşturmak ve hoşça vakit geçirmek olduğunu söyleyerek; “Merkez ilkokulu bayan veliler olarak herkes yemek yapma hünerlerini göstererek burada yaptıkları ev yemekleri ile stantlar açtık. Çayla beraber börek ve çöreklerle kendimize ziyafet verdik.” Dedi.  Müzik eşliğinde ki bu birliktelik ve açılan stantlar renkli görüntülere de sahne oldu.
Merkez ilkokulu hanım velileri birlikte hareket etmenin güzel örneğini verdiler.

Okul Aile birliği ve idareci öğretmenleri müzik eşliğinde güzel bir gün geçirmek hem de okul ihtiyaçlarını karşılamak için tertipledikleri çay gününde veli hanımlar stantlar açarak yapmış oldukları yiyecekleri satarak okula gelir sağladılar.

Belediye düğün salonunda düzenlenen çay partisine ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar’da katılarak destek verdi.

Beraberce eğlenen hanım veliler Seydişehir’e has ev yemekleriyle de kendilerine ziyafet çektiler.

Okul Aile birliği başkanı Hatime Kılınçoğlu, düzenledikleri çay gününün ilk amacının okul velileri arasında birlik oluşturmak ve hoşça vakit geçirmek olduğunu söyleyerek; “Merkez ilkokulu bayan veliler olarak herkes yemek yapma hünerlerini göstererek burada yaptıkları ev yemekleri ile stantlar açtık. Çayla beraber börek ve çöreklerle kendimize ziyafet verdik.” Dedi.

 Müzik eşliğinde ki bu birliktelik ve açılan stantlar renkli görüntülere de sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.