MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KEZİBAN GÖREN MEVLİT KANDİLİ KUTLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2015 - 12:32, Güncelleme: 22.12.2015 - 12:32
 

MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI KEZİBAN GÖREN MEVLİT KANDİLİ KUTLADI

MHP Kadın kolları başkanı Keziban Gören Mevlit kandilini kutlayarak bir mesaj yayınladı.

Kadın kollarında toplanarak Kuran-ı Kerim okutan Keziban Gören şunları söyledi; “Yüce yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed’in (s.a.v.)  getirdiği mesajları anlamak, onun örnek ahlakını özümsemek, ona duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak amacıyla milletimiz her yıl artan bir heyecanla onun dünyaya gelişini Mevlit kandili olarak kutlamaktadır.  Kandiller yüce yaratıcımıza yürekten yakarış ve yönelişin günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın kısaca bize kendimizi bulmanın zaman dilimleridir.  Mevlit kandili de insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunu kutladığımız, onun hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımıza onun güzel ahlakıyla güzelleşeceğimiz tazelenme günüdür.” dedi. Başkan Gören; “Mevlit kandilinin bütün insanlığa sevgi, huzur ve barış getirmesini diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.
MHP Kadın kolları başkanı Keziban Gören Mevlit kandilini kutlayarak bir mesaj yayınladı.

Kadın kollarında toplanarak Kuran-ı Kerim okutan Keziban Gören şunları söyledi; “Yüce yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed’in (s.a.v.)  getirdiği mesajları anlamak, onun örnek ahlakını özümsemek, ona duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak amacıyla milletimiz her yıl artan bir heyecanla onun dünyaya gelişini Mevlit kandili olarak kutlamaktadır.  Kandiller yüce yaratıcımıza yürekten yakarış ve yönelişin günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın kısaca bize kendimizi bulmanın zaman dilimleridir.  Mevlit kandili de insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunu kutladığımız, onun hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımıza onun güzel ahlakıyla güzelleşeceğimiz tazelenme günüdür.” dedi.

Başkan Gören; “Mevlit kandilinin bütün insanlığa sevgi, huzur ve barış getirmesini diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.