ÖZLENEN TABLO?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2016 - 06:37, Güncelleme: 05.02.2016 - 06:37
 

ÖZLENEN TABLO?

Kaymakam, belediye başkanı ve Ak Parti ilçe başkanı beraberce Ankara?da Bakan yardımcıları ve Müsteşarlara ziyaretlerde bulunarak ilçemizin sorunlarını dile getirdiler.

Geçen hafta Ankara’ya sorunlarımızı taşıyan Seydişehir heyeti Ak Parti gurup toplantısına katılmış Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşülmüş ve Orman ve Su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci’yi ziyaret etmişti. Daha sonra ki günlerde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer beraberce Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MTA, TOKİ, İller bankası, Spor Bakanlığı Müsteşarı, Milli Eğitim bakan yardımcısı Orhan Erdem ve Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nu ziyaret ederek ilçemizde devam eden proje ve eksiklikleri dile getirdiler. Bakan yardımcıları ve Müsteşarları ziyaretlerinde üçlü heyet, doğalgazın sanayide kullanılması, ilçemize ikinci etap TOKİ konutlarının yapılması, Engelli okulunun açılması, Olimpik yüzme havuzu yapılması hususunu ileterek yardım istediler. Termal sera konusunda MTA’dan teknik yardım talep eden heyet Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden de Termal sera konusunda bilgi istedi. Ziyaret edilen makamlar Belediye, Kaymakam ve Ak Parti ilçe başkanının bir arada ilçenin sorunlarını Ankara’ya iletmelerinden memnun kaldıklarını belirti. Bu çalışmaların kentlerin kalkınmasına katma değer katacağı bildirildi. HEYET GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜ Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, Ankara dönüşü yaptığı açıklamada; “Seydişehir-Antalya yolu Alacabel tünel ihalesinin 4 Şubat’ta yapılacağını, devlet hastanesinin Mart ayında ihalesinin yapılarak 6 ay gibi kısa bir zamanda bitirileceği, TOKİ ikinci etap konutlarının ilçemizde yapılmasına sıcak bakıldığı, ilçemize bir engelli okulu yapılmasının talep edildiği” müjdelerini verdi.  
Kaymakam, belediye başkanı ve Ak Parti ilçe başkanı beraberce Ankara?da Bakan yardımcıları ve Müsteşarlara ziyaretlerde bulunarak ilçemizin sorunlarını dile getirdiler.

Geçen hafta Ankara’ya sorunlarımızı taşıyan Seydişehir heyeti Ak Parti gurup toplantısına katılmış Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşülmüş ve Orman ve Su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci’yi ziyaret etmişti.

Daha sonra ki günlerde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer beraberce Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MTA, TOKİ, İller bankası, Spor Bakanlığı Müsteşarı, Milli Eğitim bakan yardımcısı Orhan Erdem ve Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nu ziyaret ederek ilçemizde devam eden proje ve eksiklikleri dile getirdiler.

Bakan yardımcıları ve Müsteşarları ziyaretlerinde üçlü heyet, doğalgazın sanayide kullanılması, ilçemize ikinci etap TOKİ konutlarının yapılması, Engelli okulunun açılması, Olimpik yüzme havuzu yapılması hususunu ileterek yardım istediler.

Termal sera konusunda MTA’dan teknik yardım talep eden heyet Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden de Termal sera konusunda bilgi istedi.

Ziyaret edilen makamlar Belediye, Kaymakam ve Ak Parti ilçe başkanının bir arada ilçenin sorunlarını Ankara’ya iletmelerinden memnun kaldıklarını belirti. Bu çalışmaların kentlerin kalkınmasına katma değer katacağı bildirildi.

HEYET GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜ

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, Ankara dönüşü yaptığı açıklamada; “Seydişehir-Antalya yolu Alacabel tünel ihalesinin 4 Şubat’ta yapılacağını, devlet hastanesinin Mart ayında ihalesinin yapılarak 6 ay gibi kısa bir zamanda bitirileceği, TOKİ ikinci etap konutlarının ilçemizde yapılmasına sıcak bakıldığı, ilçemize bir engelli okulu yapılmasının talep edildiği” müjdelerini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.