Başkan Tutal, ?YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİM?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2016 - 11:25, Güncelleme: 12.03.2016 - 11:25
 

Başkan Tutal, ?YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİM?

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, YGS sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Tutal mesajında, “İlk, orta ve lise eğitim öğretim maratonunun sonunda üniversiteye ilk adım atmak için hazırlanmış olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Unutulmamalıdır ki, her azmin; çalışmanın meyvesi güzel olacaktır. Okullarda öğrendiğiniz ilimler sizi hayata hazırlamakta.Gireceğiniz sınavlarda ise gelecekteki mesleğiniz için şu ana kadar zaman hazinesinde, öğretmenlerinizin de destekleri ile kazandığınız birikimlerinizin meyvesini alacaksınız. Eğitim, öğretim gören tüm öğrencilerimizi, başarı yolunda arzu ettikleri mesleklerde görmeyi arzusundayım. Bundan sonraki eğitim hayatlarınızda da ilmi en güzel şekilde öğrenip, çevrenize, insanlığa faydalı bireyler olmanızı diliyor. ” Dedi. Başkan Mehmet Tutal, 13 Mart Pazar günü yapılacak sınava girecek öğrencilerin sağlıklı bir şekilde sınavlarına girebilmeleri için kaymakamlık ve belediye olarak gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, YGS sınavına girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Tutal mesajında, “İlk, orta ve lise eğitim öğretim maratonunun sonunda üniversiteye ilk adım atmak için hazırlanmış olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum.

Unutulmamalıdır ki, her azmin; çalışmanın meyvesi güzel olacaktır. Okullarda öğrendiğiniz ilimler sizi hayata hazırlamakta.Gireceğiniz sınavlarda ise gelecekteki mesleğiniz için şu ana kadar zaman hazinesinde, öğretmenlerinizin de destekleri ile kazandığınız birikimlerinizin meyvesini alacaksınız. Eğitim, öğretim gören tüm öğrencilerimizi, başarı yolunda arzu ettikleri mesleklerde görmeyi arzusundayım. Bundan sonraki eğitim hayatlarınızda da ilmi en güzel şekilde öğrenip, çevrenize, insanlığa faydalı bireyler olmanızı diliyor. ” Dedi.

Başkan Mehmet Tutal, 13 Mart Pazar günü yapılacak sınava girecek öğrencilerin sağlıklı bir şekilde sınavlarına girebilmeleri için kaymakamlık ve belediye olarak gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.