BAŞKAN GÖREN; NEVRUZ, TÜRK BAYRAMIDIR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2016 - 04:22, Güncelleme: 22.03.2016 - 04:22
 

BAŞKAN GÖREN; NEVRUZ, TÜRK BAYRAMIDIR

MHP Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Keziban GÖREN, 21 Mart Nevruz Bayramı olması sebebi ile ilgili, bir mesaj yayınlayarak, Nevruz Bayramının, Türklerin yüzyıllardır baharın müjdecisi olarak Sultan Nevruz adı ile bu bayramı kutladığını ve Nevruz Bayramının bir Türk bayramı olduğunu beyan etmiştir.

Başkan GÖREN mesajında;  ”Türk Milletinin demir dağları eriterek, bozkurt öncülüğünde ana vatanlarına yerleşip, tekrardan dünyaya hükmetme idealidir. Nevruz baharın müjdecisi yeni bir gündür, yeniden varoluş ve yeniden bir diriliştir. Toprağın güneşle kucaklaştığı, kardelenlerin, papatyaların ve nergislerin açtığı gün ve gönüllerin toprağa sevdalandığı gündür. Türk Milletinin yaşadığı her yerde ve Türkiye Cumhuriyetlerimizde “MANAS” destanı ile birlikte kutlandığı gündür. Maalesef günümüzde vatan haini PKK terör örgütü bu güzel bayramımıza sahip çıkmaya çalışmaktadır. Nevruz kutlamaları adı altında ayaklanma provaları yapıp, terör eylemlerine girişip, ülkemizdeki huzur ortamını bozmak için elinden gelen bütün gayret ve çabayı sergilemektedir. İktidarda bulunan siyasi erk ise, barış, kardeşlik ve açılım süreçleri ile bunlara müsaade ederek göz yummuştur. Ülkemizde gelinen nokta ise, bir hayli vahim ve üzücüdür. Ülkemizin her yerinde ve bilakis Türkiye Cumhuriyetinin ana damarı, Başkent Ankara’mızda bombalar patlamakta, onca masum sivil ve askeri personellerimiz, bir bir ebediyete intikal etmektedir. Ülkenin Güneydoğusu da ise, her gün şehit haberleri gelmektedir. Analar gülmeyi, babalar ise umutlu bekleyişlerini unutmuşlardır. Böylesi bir durum ve ahval içerisinde kutlayacağımız Sultan Nevruz Bayramımız, inşallah Türk Milletinin Ergenekon sevinci ile yaşayacağı günler uzak değildir. Yeter ki içimizdeki Nevruz çiçekleri hep açsın. Bu vesile ile Yüce Türk Milletinin Sultan Nevruz Bayramını en içten duygularımla kutlar, huzurun ve mutluluğun hâkim olduğu Türkiye dileklerimle. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”  
MHP Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Keziban GÖREN, 21 Mart Nevruz Bayramı olması sebebi ile ilgili, bir mesaj yayınlayarak, Nevruz Bayramının, Türklerin yüzyıllardır baharın müjdecisi olarak Sultan Nevruz adı ile bu bayramı kutladığını ve Nevruz Bayramının bir Türk bayramı olduğunu beyan etmiştir.

Başkan GÖREN mesajında;  ”Türk Milletinin demir dağları eriterek, bozkurt öncülüğünde ana vatanlarına yerleşip, tekrardan dünyaya hükmetme idealidir. Nevruz baharın müjdecisi yeni bir gündür, yeniden varoluş ve yeniden bir diriliştir. Toprağın güneşle kucaklaştığı, kardelenlerin, papatyaların ve nergislerin açtığı gün ve gönüllerin toprağa sevdalandığı gündür. Türk Milletinin yaşadığı her yerde ve Türkiye Cumhuriyetlerimizde “MANAS” destanı ile birlikte kutlandığı gündür.

Maalesef günümüzde vatan haini PKK terör örgütü bu güzel bayramımıza sahip çıkmaya çalışmaktadır. Nevruz kutlamaları adı altında ayaklanma provaları yapıp, terör eylemlerine girişip, ülkemizdeki huzur ortamını bozmak için elinden gelen bütün gayret ve çabayı sergilemektedir. İktidarda bulunan siyasi erk ise, barış, kardeşlik ve açılım süreçleri ile bunlara müsaade ederek göz yummuştur. Ülkemizde gelinen nokta ise, bir hayli vahim ve üzücüdür. Ülkemizin her yerinde ve bilakis Türkiye Cumhuriyetinin ana damarı, Başkent Ankara’mızda bombalar patlamakta, onca masum sivil ve askeri personellerimiz, bir bir ebediyete intikal etmektedir. Ülkenin Güneydoğusu da ise, her gün şehit haberleri gelmektedir. Analar gülmeyi, babalar ise umutlu bekleyişlerini unutmuşlardır. Böylesi bir durum ve ahval içerisinde kutlayacağımız Sultan Nevruz Bayramımız, inşallah Türk Milletinin Ergenekon sevinci ile yaşayacağı günler uzak değildir. Yeter ki içimizdeki Nevruz çiçekleri hep açsın.

Bu vesile ile Yüce Türk Milletinin Sultan Nevruz Bayramını en içten duygularımla kutlar, huzurun ve mutluluğun hâkim olduğu Türkiye dileklerimle. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.