EMLAKÇILAR DERNEKLEŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2016 - 04:18, Güncelleme: 28.03.2016 - 04:18
 

EMLAKÇILAR DERNEKLEŞTİ

Seydişehir?de Emlakçılar dernekleşme kararı alarak başkanlarını seçti.

İlçemizdeki emlakçılar birlik ve beraberlik içinde çalışarak müşterilerine daha iyi bir hizmet vermek ve anlayışıyla dernekleşme kararı aldıklarını söyleyerek, “Emlakçılık güven isteyen bir meslek bu nedenle herkesin emlakçılık yapabilmesi mümkün değil. Dernekleşmemizin en önemli amaçlarından biri de piyasada kayıt dışı emlakçılığın önüne geçmektir.” dediler. Bu amaçla bir pastanede ilk toplantılarını yapan on emlakçı yapılan seçimle İsmail Cüra’yı başkan seçtiler. Toplantıya katılan emlakçılar şu isimlerden oluştu; “İsa Küçük, İsmail Özpınar, İbrahim Karagöz, Mehmet Karagöz, Duran Akay, Hasan Kaya, Orhan Polat, Muammer Yemeni, İsmail Cüra, Niyazi Sağlam.”
Seydişehir?de Emlakçılar dernekleşme kararı alarak başkanlarını seçti.

İlçemizdeki emlakçılar birlik ve beraberlik içinde çalışarak müşterilerine daha iyi bir hizmet vermek ve anlayışıyla dernekleşme kararı aldıklarını söyleyerek, “Emlakçılık güven isteyen bir meslek bu nedenle herkesin emlakçılık yapabilmesi mümkün değil. Dernekleşmemizin en önemli amaçlarından biri de piyasada kayıt dışı emlakçılığın önüne geçmektir.” dediler.

Bu amaçla bir pastanede ilk toplantılarını yapan on emlakçı yapılan seçimle İsmail Cüra’yı başkan seçtiler.

Toplantıya katılan emlakçılar şu isimlerden oluştu; “İsa Küçük, İsmail Özpınar, İbrahim Karagöz, Mehmet Karagöz, Duran Akay, Hasan Kaya, Orhan Polat, Muammer Yemeni, İsmail Cüra, Niyazi Sağlam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.