KUĞULU PARK ÖRDEKLİ BAHÇESİ GİBİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2016 - 06:42, Güncelleme: 30.03.2016 - 06:42
 

KUĞULU PARK ÖRDEKLİ BAHÇESİ GİBİ

Su kuşlarının hemen hemen tüm türlerini barındıran Kuğulu park, küçük çocuklarında büyük ilgisini çekiyor.

Kuğulu park göletinde bulunan Kuğu, Kaz, Tavus kuşu ve Ördeklerin tüm cinsi hızlı bir şekilde üreyerek sayıları 150’yi geçiyor. Kuğulu parka farklı bir özellik getiren su kuşları baharın gelmesiyle beraber özellikle küçük çocuklar ve aileler bu kuşları beslemek ve hoşça vakit geçirmek için Kuğulu parka akın ediyorlar. Kuğulu parka dinlenmek için gelenler parkın yaz, kış ayrı bir güzelliği sahip olduğunu belirterek; “Park da yeşilin her tonunu görmek mümkün dağ eteğinde doğal bir park. Su kuşları da bu parka farklı bir güzellik katıyor. Hele çocuklarımız burada bulunan ördeklere ekmek atıp karınlarını doyurarak eğleniyor. Çocuklarımız doğa sevgisini burada öğreniyorlar.” dedi.
Su kuşlarının hemen hemen tüm türlerini barındıran Kuğulu park, küçük çocuklarında büyük ilgisini çekiyor.

Kuğulu park göletinde bulunan Kuğu, Kaz, Tavus kuşu ve Ördeklerin tüm cinsi hızlı bir şekilde üreyerek sayıları 150’yi geçiyor.

Kuğulu parka farklı bir özellik getiren su kuşları baharın gelmesiyle beraber özellikle küçük çocuklar ve aileler bu kuşları beslemek ve hoşça vakit geçirmek için Kuğulu parka akın ediyorlar.

Kuğulu parka dinlenmek için gelenler parkın yaz, kış ayrı bir güzelliği sahip olduğunu belirterek; “Park da yeşilin her tonunu görmek mümkün dağ eteğinde doğal bir park. Su kuşları da bu parka farklı bir güzellik katıyor. Hele çocuklarımız burada bulunan ördeklere ekmek atıp karınlarını doyurarak eğleniyor. Çocuklarımız doğa sevgisini burada öğreniyorlar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.