FİNAL ORTAOKULUNUN KUTLU DOĞUM ANMA PROGRAMINA BESTAMİ YAZGAN KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2016 - 11:40, Güncelleme: 27.04.2016 - 11:40
 

FİNAL ORTAOKULUNUN KUTLU DOĞUM ANMA PROGRAMINA BESTAMİ YAZGAN KATILDI

Final Ortaokulunun hazırlamış olduğu Kutlu doğum anma programı büyük beğeni kazandı.

“Peygamberimizi anmaya değil anlamaya çağırıyoruz” konulu programa ünlü edebiyatçı şair Bestami Yazgan’ın akıcı sohbeti damgasını vurdu. Belediye düğün salonunda ki program İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasından sonra okul öğrencilerinden oluşan ilahi korosu, günümüz insanı, peygamberimizi anlamak adlı piyesler ve peygamberimize mektup ödül törenlerini içeren programda anaokulu öğrencilerinin gösterileri katılanlardan alkış aldı. Şair Bestami Yazgan, konuşmasında; “Biz Mehmet Akif’ten şiiri sevmeyi, Necip Fazıl Kısakürek’ten davayı, Arif Nihat Asya’dan bayrak sevgisini, Yunus Emre’den insanı sevmeyi öğrendik. Korkmayalım çocuklarımıza şiir okumalarını, türkü söylemelerini öğretelim. Bakın bu programda minik öğrencilerimiz İstiklal Marşını söylediler. Ortaokul öğrencilerimiz peygamber efendimizin hayatını anlattılar. Bunu yapan öğrencilerimize garanti veriyorum bunlardan vatan haini, devlet haini çıkmaz. Onun için bu program güzel bir program oldu. Hazırlayan Final okullarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Final Ortaokulunun hazırlamış olduğu Kutlu doğum anma programı büyük beğeni kazandı.

“Peygamberimizi anmaya değil anlamaya çağırıyoruz” konulu programa ünlü edebiyatçı şair Bestami Yazgan’ın akıcı sohbeti damgasını vurdu.

Belediye düğün salonunda ki program İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasından sonra okul öğrencilerinden oluşan ilahi korosu, günümüz insanı, peygamberimizi anlamak adlı piyesler ve peygamberimize mektup ödül törenlerini içeren programda anaokulu öğrencilerinin gösterileri katılanlardan alkış aldı.

Şair Bestami Yazgan, konuşmasında; “Biz Mehmet Akif’ten şiiri sevmeyi, Necip Fazıl Kısakürek’ten davayı, Arif Nihat Asya’dan bayrak sevgisini, Yunus Emre’den insanı sevmeyi öğrendik. Korkmayalım çocuklarımıza şiir okumalarını, türkü söylemelerini öğretelim. Bakın bu programda minik öğrencilerimiz İstiklal Marşını söylediler. Ortaokul öğrencilerimiz peygamber efendimizin hayatını anlattılar. Bunu yapan öğrencilerimize garanti veriyorum bunlardan vatan haini, devlet haini çıkmaz. Onun için bu program güzel bir program oldu. Hazırlayan Final okullarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.