UFKA YOLCULUK BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 06:38, Güncelleme: 25.05.2016 - 06:38
 

UFKA YOLCULUK BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışması İrfander ve Çeşitli kuruluşlarca ortaklaşa düzenlenen yarışmanın Seydişehir ayağında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Seydişehir İrfander  Temsilciliği tarafından organize edilen ödül töreni Seyyid Harun Veli Camisi önünde gerçekleştirildi. Ödül   törenine  Ak Parti  ilçe  başkanı Mustafa Konurer,  Okul Müdürleri   ve davetliler katıldı. İrfander Seydişehir Temsilcisi Ramazan Harmancı " Ufka Yolculuk yarışmasının- Hz. Muhammed’i (sav) anlamak ve gençleri Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen bir yarışma.” dedi. Törende, daha sonra Seydişehir’de üç ayrı yaş gurubundan dereceye giren yarışmacılara ödülü takdim edildi.      
Ufka Yolculuk-4 Hadis Bilgi Yarışması İrfander ve Çeşitli kuruluşlarca ortaklaşa düzenlenen yarışmanın Seydişehir ayağında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Seydişehir İrfander  Temsilciliği tarafından organize edilen ödül töreni Seyyid Harun Veli Camisi önünde gerçekleştirildi.

Ödül   törenine  Ak Parti  ilçe  başkanı Mustafa Konurer,  Okul Müdürleri   ve davetliler katıldı.

İrfander Seydişehir Temsilcisi Ramazan Harmancı " Ufka Yolculuk yarışmasının- Hz. Muhammed’i (sav) anlamak ve gençleri Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen bir yarışma.” dedi.

Törende, daha sonra Seydişehir’de üç ayrı yaş gurubundan dereceye giren yarışmacılara ödülü takdim edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.