SEYDİŞEHİR İHH DA HARUN CAMCI DÖNEMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2016 - 12:51, Güncelleme: 29.06.2016 - 12:51
 

SEYDİŞEHİR İHH DA HARUN CAMCI DÖNEMİ

İHH (Hak ve Hürriyetler Yardım Vakfı) Seydişehir Temsilciliğinde Görev değişimi yapıldı.

İHH Seydişehir  temsilciliğine  Harun  Camcı Getirilirken yönetim kuruluna ise Hayati Topaç, Halim Kartal, Mevlüt  Çenesiz, Mustafa Dinç ve  Abdullah Erol’un getirilmesi bekleniyor. İHH Seydişehir temsilciliğine getirilen Harun Camcı İHH’nın çalışmaları ve Seydişehir faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İHH olarak yardımların öncelik olarak Seydişehir eksenli olacağını ifade eden İHH Seydişehir temsilcisi Harun Camcı; “Bu Ramazan ayı içerisinde Sosyal Yardımlaşma vakfından alınan yardıma muhtaç ailelerin tespiti yapılarak 150 yardım paketi ve 50 ihtiyaçlıya giyim yardımı yaptık. Daha  önce  Konya ekibi olarak Suriye sınırına yardım tırları götürdük.” dedi. İHH Seydişehir  temsilcisi Harun Camcı ;’’Faaliyetlerini  siyaset üstü bir anlayışla sürdüreceklerini, Yardımları Din, Dil, Irk ayrımı yapmaksızın her nerede  yardıma muhtaç insan varsa ulaşacaklarını, Mazlum ve Mağdurun yanında zalimin her daim karşısında olacaklarını ifade etti. Kısa süre içerisinde Seydişehir’de büro açılacağını söyleyen Camcı, Yardım  Malzemelerini Siteler Cami Altında bir depodan sürdürdüklerini söyledi.
İHH (Hak ve Hürriyetler Yardım Vakfı) Seydişehir Temsilciliğinde Görev değişimi yapıldı.

İHH Seydişehir  temsilciliğine  Harun  Camcı Getirilirken yönetim kuruluna ise Hayati Topaç, Halim Kartal, Mevlüt  Çenesiz, Mustafa Dinç ve  Abdullah Erol’un getirilmesi bekleniyor. İHH Seydişehir temsilciliğine getirilen Harun Camcı İHH’nın çalışmaları ve Seydişehir faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İHH olarak yardımların öncelik olarak Seydişehir eksenli olacağını ifade eden İHH Seydişehir temsilcisi Harun Camcı; “Bu Ramazan ayı içerisinde Sosyal Yardımlaşma vakfından alınan yardıma muhtaç ailelerin tespiti yapılarak 150 yardım paketi ve 50 ihtiyaçlıya giyim yardımı yaptık. Daha  önce  Konya ekibi olarak Suriye sınırına yardım tırları götürdük.” dedi.

İHH Seydişehir  temsilcisi Harun Camcı ;’’Faaliyetlerini  siyaset üstü bir anlayışla sürdüreceklerini, Yardımları Din, Dil, Irk ayrımı yapmaksızın her nerede  yardıma muhtaç insan varsa ulaşacaklarını, Mazlum ve Mağdurun yanında zalimin her daim karşısında olacaklarını ifade etti.

Kısa süre içerisinde Seydişehir’de büro açılacağını söyleyen Camcı, Yardım  Malzemelerini Siteler Cami Altında bir depodan sürdürdüklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.