GAZİNODAKİ YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2016 - 09:51, Güncelleme: 06.07.2016 - 09:51
 

GAZİNODAKİ YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Konya? nın Seydişehir ilçesinde bir gazinoda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay akşamüzeri Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahçeli evler mahallesinde bulunan alkollü restorandın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören restoran çalışanları hemen itfaiyeye haber verdiler. İtfaiye ekipleri  yangına müdahale ederken işyerinin ahşap ve plastik ile kaplı olması nedeniyle ekipler yangını kontrol altına almakta zorlandı. Yaklaşık üç saat dört itfaiye aracı ve dört tanker ile müdahale edilerek kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışması yapılırken işyeri kullanılamaz hale geldi. Yetkilerce yangının çıkış nedeni araştırılıyor
Konya? nın Seydişehir ilçesinde bir gazinoda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Olay akşamüzeri Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bahçeli evler mahallesinde bulunan alkollü restorandın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanları gören restoran çalışanları hemen itfaiyeye haber verdiler. İtfaiye ekipleri  yangına müdahale ederken işyerinin ahşap ve plastik ile kaplı olması nedeniyle ekipler yangını kontrol altına almakta zorlandı.

Yaklaşık üç saat dört itfaiye aracı ve dört tanker ile müdahale edilerek kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışması yapılırken işyeri kullanılamaz hale geldi.

Yetkilerce yangının çıkış nedeni araştırılıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.